36

Анонимен

преди 8 години

Така е ще е то,като си предизвика всенародната любов ,ще страда. РОДООТСЪПНИК МРЪСЕН.НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ. ДА ИЗПАДА ОТВСЯКЪДЕ И ОЩЕ БЕДИ ДА ГО СПОЛЕТЯТ.

35

Анонимен

преди 8 години

Хасковлии, хубав край, хубави хора.

34

Анонимен

преди 8 години

Народа с цялата си мъдрост го е казал, пази Боже сляпо да прогледа.

33

Mich

преди 8 години

Честно казано още всички като го харесваха ми беше неприятен, всички медии му падаха на крака и малко банално ми ставаше навсякъде да слушам за него. Сподер мен такива хора, като него не заслужават уважение. Държи се като обидено дете, а не като мъж. Няма смисъл да ни занимавате с такива разглезени лапета.

32

tih velikan 681

преди 8 години

Nai sramnoto e,che ne dade nito edno intervyu na bulgarski ezik i ne kaza nito VEDNUJ EEI TOVA E ZA BULGARIYA ILI AZ SUM BULGARIN....NE...SAMO ANGLIISKI ZNAE MOMCHETO,KAK BESHE NA BULGARSKI....LIGLYODa si harchi milionite i da uspyava,no srama che e bulgarin e prekaleno...

31

Анонимен

преди 8 години

Някой преди него български тенесист да е постигнал по добри резултати?Я стига сте се излагали и писали глупости!Аз се гордея и с тези негови резултати.

30

Анонимен

преди 8 години

На мен не ми пречи да го уважавам за усилията му и да му вярвам, защото е много способен.Не е седнал да седи е да съди другите.Пожелавам му много здраве и търпение!Злобарите , когато нямат повод да си изразходят мръсотията, ще намерят как да го наплюят-например, че е къдрев, или тъмноок.Всичко може да бъде представено както си искат комплексираните, недодялани и незначещи нищо хора.

29

То6

преди 8 години

Е и ? Да си оскубим веждите ли ? Ми друг да влезе в топ 10

28

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха ха ха ха...........

27

Батман

преди 8 години

Ами така като гледам от известно време, да се калчоти и да рекламира дрешки ли или да се снима в колите :)))))) Това беше за снимките :) Жалко

26

до Христака

преди 8 години

Чак пък наши собствени успехи и провали ... айде бе. Народ, който може да се похвали само със спорт и музика е далеч от определението на народ.

25

Анонимен

преди 8 години

Духовният плебей и басейнаджия ***, срам за Родината!

24

Христака

преди 8 години

"Явно всички плювачи тук са попадали в топ 10, та затова ги разбират нещата и много компетентно се изказват"Не, просто самите ние сме ***. Ние нямаме нищо, не можем нищо и затова единствената ни надежда да се почувстваме добре, е да се отъждествим с успехите на другите. Затова толкова ни е яд на Гришата - защото чувстване неговите успехи като наши успехи и неговите провали като наши собствени провали. Да си мислиш, че щеше да ми пука за Гришо, ако самият аз бях тенисист от топ 50 в света.

23

Реалности

преди 8 години

Това са му възможностите на селчото, 1000-1500 точки (2-ри кръг на големите турнири и 3-ти на 250 сериите.) което е между 20 и 45 място.Да сдава килера в Монако и да се връща на село че Монако е за БОГАТИ а той не е такъв.

22

Анонимен

преди 8 години

Отказва ли са но не са били важни за страните им мачове а и самите тенисисти които изреди всяка седмица аиграят финали а наш Григор скача в басейни и след втори кръг е свободен,така ,че няма никакво оправдание

21

Анонимен

преди 8 години

Маша му би шута. Видя го, че е селчо от Кенана. Той избягал от Кенана но Кенана от него не иска.

20

Браво

преди 8 години

Явно всички плювачи тук са попадали в топ 10, та затова ги разбират нещата и много компетентно се изказват

19

Анонимен

преди 8 години

Тоя льольо веднъж само спечели детския Уимбълдън, от там насетне батковците само го пердашат. Не е за него голеия спорт.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Той добре е "събрал" ама като няма нов кеш знаеш ли колко бързо заминават??Един кофти сезон и ..........ОХ-БОЛИ.Найк ще му резнат договорчето а и там е на спечелени точки та кеш-а се ИЗПАРИ.Всички играчи извън топ 10 трудно печелят пари а тези извън топ 20 са буквално на системи и МИЗЕРСТВАТ.

17

Анонимен

преди 8 години

Grishka, stiga gluposti! Gledai malko ot bate si Nole!