24

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Изборите са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!! Не участвайте в него !!!!

23

калинко

преди 8 години

Отидете и вижте как герб купуват гласове в Перник,за да може техния човек Церовска да яхне Перник.Няма ли прокуратура да ги удари през крадливите ръчички,или оставят това на перничани.Ония не си играят,здраво държат винкела.

22

КГБ

преди 8 години

До Анонимен> Всички партии купуват гласове няма изключения

21

ФБР

преди 8 години

Ама вие от небето ли падате отидете на което и да е партийно събрание и само се заслушайте другарите какво говорят кой сколко пари колко гласа за нищо друго не се говори на събранията на всички парии и после не знаели не можело електронно гласуване дрън дрън...

20

Софиянец!

преди 8 години

Не искаме повече Фандъкова за кмет!!!

19

знайко

преди 8 години

Вземайте им парите и си гласувайте за когото сте си решили! Само така ще се откажат,нема да им излезат сметките.Ще разберат само че са излъгани но не и о кого!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Познат ми каза, в Лондон ще се открият 44 пункта за гласуване. Кой и как ще контролира вота, кой ще гарантира поне някаква обективност? Кой ще пише протоколите и брои бюлетините? И ще се обяви велика и поредна победа, пореден бой над опонентите. Герберугите ще си пишат каквото си искат което ще е нова спирала по пътя на разрухата и ограбването на България. Жалко, че сме толкова *** души, такива стадо и оставихме прости и неграмотни да стават милионери на наш гръб.

17

Анонимен

преди 8 години

БЕЗ АТАКА!

16

Анонимен

преди 8 години

Що не кажете коя партия е купувала гласовете

15

:)

преди 8 години

Не мога да повярвам, че Бочко Честния купува гласове. Това са някакви недоказани твърдения. Веднага да си смените заглавието на: "Всички (без ГЕРБ) купуват гласове. Да живей цар Бойко Великолепни!!!"

14

vesko02

преди 8 години

Всичко е много просто,честните и принципни хора у нас са много малко и практически нямат влияние въху обществените процеси

13

Има ли смисъл гласув

преди 8 години

При това положение има ли смисъл гласуването? Приложима ли е демокрацията в България, след като така лесно се нарежда парламент с престъпници и мафиоти? Бих се срамувал от самия себе си, ако участвам в това шоу гласувайки. България е окупирана от мафия и просто трябва да приемем това. Ако имате по-смислени идеи кажете. Бих се вслушал във всякакъв съвет. Не виждам изход, който го вижда да каже.

12

антиатака

преди 8 години

До Георгиуеуе жоре колко зи са заблудил ..

11

ФЪлирълътъ Бунка КТБ

преди 8 години

Защо при опит да се изпише КЪ ТИ БЕ Бънка се появяват звиздички?Опитъйте фсички?

10

знайко

преди 8 години

Аз им взимам парите и си гласувам за който заслужава.

9

Георги

преди 8 години

Всички партии купуват гласове без АТАКА. Единствено партия АТАКА има програма , докато на другите партии програмите им ги спускат от Американското посолство. Избиратели се купуват с парите от фондация " Америка за България".Медиите в България също са собственост на тази фондация. Аз и моето семейство също сме "купени" от идеите на Волен Сидеров. Човекът, който си призна, че си е купил чанти с книги от Москва, заслужава само адмирации. И в същото време неговите книги в България са "забранени"?

8

Питане

преди 8 години

Защо никой не ивади списъка на кметовете от ГЕРб,БСП,СДС,ДПС които са държали парите на общините си във фалиралата банка КТБ? Защо всички си мълчите и не покажете грозното лице на диктатурата *** мутрократа буда,неговите жалки необразовани калинки малинки? Защо никой не обясни на хората,че всички техни данъци отиват за да се осигури преяждане на политическия мутократско-комунистичски-еничарски елит,който по всякакъв начин Ви отнема всичко,с повишаващи се данъци отиващи в техните бездънни гуши!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Изборите за кметове мафиоти не ме интересуват, но да е проклет този, който гласува на референдума за електронни избори, при които купуването на гласове ще стане само по електронен път, при който шефа ще гласува с кодовете на служителите от фирмата си и техните семейства. Проклет да е, да му изсъхне ръчичката, ако не разбере че след тая промяна изборите ще станат напълно излишни.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз и без да съм експерт, също съм сигурен в това.

5

ББ

преди 8 години

Цецко отдавна свърши тази работа. Сега е наистина Цецко Честния.