11

Анонимен

преди 8 години

E mnogo sa gotini smeli tuskinite Evala a *** budurova i ritonkata Kakto Baba li i Baba Krisi seksa dimitrova sa ve4e sa star4eski domove tam da pejat s sa duhaneto Parlamenta i residenzii Bojana

10

кочо

преди 8 години

Аз бих нашибал някоя българка - политичка.........с прачка,за да я питам защо се занимава с политика,като нищо не разбира от тез работи.

9

lq lq

преди 8 години

e krasivi sa nqma spor

8

Виц

преди 8 години

Двама украинци си говорят:-Ти знаеш ли, че в Западна Европа е много готино?-Защо?-Ми там със ставането пиеш шампанско. После секс. После на обяд пак пиеш и после пак секс до вечерта. За вечеря пиеш още една бутилка и после пак секс.-Ти бил ли си в там?-Не, сестра ми беше.

7

Край

преди 8 години

От дядо си Крайчо да го знаете: Жените със славянска кръв са НАЙ-КРАСИВИТЕ на света. Българките също влизат в тази група. Латиносите са с големи дирници. На англичанките майките им и бащите им са най-много втори братовчеди. Немкините се доближават, но са по-грубовати. За индиики, Африканки, Китайки и пр. не ми се коментира. Така че чеда български в това отношение сме извадили късмет.

6

Баси Държавата

преди 8 години

Егати новините.........влезне човек да прегледа какво става по света и се удърви....:):):):):)После ходи разправяй в офиса ,че преглеждаш новините.

5

Анонимен

преди 8 години

До Един тамЦената зависи от програмата, дали ще е с кондом или без и дали ще гълтат или плюят.До чичо ВальоДа ти кажа честно и едните и другите не стават. Много са пасивни.

4

чичо Вальо

преди 8 години

Да! Харесват ми украинките, но повече обивам рускините...който е пробвал знае. Здраствуйте дорогие мои!

3

Един там

преди 8 години

Цени не виждам.ЦЕНАТА, колко им е на тези "певици" ?

2

ив

преди 8 години

Красиви! Нашите,за съжаление имат излъчване на порноактриси,а тези момичета са женствени и едновременно дистанцирани от животинския инстинкт на публиката.

1

Чекист

преди 8 години

Ааа, нали Слава Украине, а на руски пеят... :))) Клипа и текста са пълна боза...