17

тъпия Бербо

преди 8 години

Бербатов за пари продаде България .Дано не види ни цент от тия пари .*** ,пир по време на чума ще прави в Гърция.

16

Анонимен

преди 8 години

Стига толкова с прекалените хвалби за Бербатов. Един добър футболист, който умее да вкарва голове само на средняци, но се губи срещу големите отбори. Навремето можеше само с една английска седмична заплата да помогне на родния си Пирин да не ги изхвърлят от А група, но явно му е дошло в повече.

15

Подуене

преди 8 години

В България има само един ,,мастър,,... Това е Гонзо от ,, Геренбахче,,....

14

Анонимен

преди 8 години

Представям си гръцки футболист да откаже да играе за Гърция, какво щеше да му се случигърците са патриотиа ние сме продажници, затова и на продажника Бербатов викаме "Браво"

13

Анонимен

преди 8 години

Абе от тия от Солун тотално са изперкали, кой знае атиняните как им се подиграват. Мастър :))))

12

Анонимен

преди 8 години

Не е оправдание това, че не харесвал перуката и го дразнели в националнияВсе едно войника да откаже да се бие за родината си, защото го дразни полковникатакова оправдание е глупаво

11

Един Българин

преди 8 години

До Анонимен 9Стоичков в началото играеше просто физически за да не го викат, пропускаше дузпи, въобще беше страшно ***. 93-94 стана човек и Българин. Бербатов може би много са го дразнили в националния, но дори и това не е причина да не играя за България. Всичкото "" да стане тук и да съм последният бял, пак ще бъда Българин с гордо вдигната глава!

10

Трактор

преди 8 години

Нищо лично срещу Бербатов, но ненавиждам предатели като него, които за пари са готови да предадат родината сиАлчен родоотстъпник е той, забрави откъде тръгна, кой го изучи, забрави къде е ял хляб като малък, сега е голямата работа, не иска да играе за България - гнусен предател

9

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Храчите по Бербатов ама на човека дрънкат милиони в джобчето на новите му панталонки а вие и на децата си не можете да купите бонбонки, завистливи, злобни, гадни *. освен това играе нооо добре, интелигентен и скромен, не е проЗЗтака стоишкоф, поради и което така го мразите, щото само от проЗЗтащина моете да отлепите.

8

ефати

преди 8 години

Егати заглавието?! все едно се продава и ако си българин смъква цената? На нас ни е простено да сме неграмотници ама на вас?

7

Анонимен

преди 8 години

Стоичков никога не е отказвал да играе за България, ама викат бил проста Бербатов е умен, хитър, алчен, за пари майка и родина продава, типичен българинБраво!

6

Бербатов до анонимен

преди 8 години

Аре гледай ме бе моля те.

5

Пената

преди 8 години

Единствения футболист в света, който отказва да играе за родината сидори тарамбуките и африканците играят, щом ги повикатсамо Бербатов непредател и родоотстъпник, алчен за пари, достоен за презрение

4

Анонимен

преди 8 години

Значи все, пак става още за нещо... Браво, поне това да прави за България.

3

Я па тоа

преди 8 години

до 1. Що да е предател бе? Щото не търпи айдуците и перукан ли?!

2

Марго Бербатова

преди 8 години

до 2: Опа,ти си роден заблуден,бе !!!

1

Анонимен

преди 8 години

qsha be Berbo:-)