25

Анонимен

преди 8 години

S KAKVO PRAVO POLIZAITE POLUCAVAT POVECE PARI OT MAGISTRATITE?

24

анонимната

преди 8 години

До Анонимен. Това си е жива пропаганда и не отговаря на истината. Явно не си ял постната пица за народа, а от тази на герберите. Те заемат цялата държавна администрация. Ами как не видях един беден гербаджия за толкова време.

23

Анонимен

преди 8 години

И в нашата фирма си гласувахме 90% увеличение на заплатите и беше прието с 19 гласа за и един въздържал се. Шефа гласува с "въздържал се", но все пак беше прието и от другия месец всички сме с по-високи заплати.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Чакаш някой да те ОПРАВИ?!Купи си поне презерватив да не хванеш спин щото онези от Африка не са чули за "гуменка".

21

Анонимен

преди 8 години

В България от татово време има едни прослойки, който винаги са работили при преференциални условия. Съдебната власт е една част от тях. 2 % трудов стаж на година, егати. 20 заплати и какви ли не други служебни благинки, мез да си мръднат дебелите продължения на гърбовете. За 20 години никое правителство не се реши да направи реформа в държавната администрация. Там потъват милиарди.

20

Анонимен

преди 8 години

Алчни и некомпетентни лентяи, с най-високите заплати в администрацията, най-нагло всяка година си раздават премии и си увеличават бюджета, а насреща нищо - пълна некомпетентност, зачернени стотици човешки съдби и държавата осъдена за милиони от Европейския съд...Просто нямам думи, с които да опиша тези ***...

19

Анонимен

преди 8 години

Едно и също от години никаква промяна няма!Надеждата ми е в бежанците да променят статуквото

18

Анонимен

преди 8 години

Хубавото е ,че като изчезнем ние през 2050 г и тези няма да ги има защото новите заселници няма да ги търпят .

17

ТЯ

преди 8 години

Тя тази съдебна система поне да работеше.Плащаме им здравни социални. Без никаква свършена работа вземат ама много високи заплати. А за подкупите да не говорим.Навсякъде се плаща за свършена работа.Само там една работа я вършат по двама трима и тя пак несвършена.Искаме и ние такива заплати!Стига! Засрамете се!

16

Анонимен

преди 8 години

В сутрешния блок на една телевизия Паси каза ,че очаква от Африка да дойдат 1 милиард емигранти в Европа от които 14 милиона в България Аз може и да ме няма тука защото работя за 500 лв но тези в съдебната система ще са тука и да се оправят с тези диваци които ще дойдат.

15

Анонимен

преди 8 години

Горанов не е човека, който има законно право да отказва и да им се бърка!Юристите уж са независима система, която не се подчинява на Горанов.Това е едната страна на нещата.Другата страна на нещата е наглостта на ВСС.Тези нагли типове, които не вършат никаква полезна работа, постоянно си вдигат заплатите и парктически консумират финансов обем, който би следвало да се раздава на съдиите, някои от които са прекалено натоварени и от години не получават премии или дуруги бонуси, а ВСС получават.

14

Анонимен

преди 8 години

Съдилищата да се дадат под аренда - по евтино е. а хрантутниците поне няма да краднат

13

Анонимен

преди 8 години

В предишния мандат на ГЕРБ замразиха заплатите и само съдебната система си вдигна заплатите и си гласуваха 13 и 14 заплата помня го много добре защото тук го коментирахме тогава Днес става същото честито да ви е и на 25 Октомври за ГЕРБ гласувайте Аз съм ПАС

12

11,

преди 8 години

Що, народът яко се връзва на приказките на управляващите.Хората са като кучетата- лесно е да ги надъхаш да лаят по някого, особено като им навиеш завистливото копче. Така лесно им отклоняваш вниманието от основния проблем.У нас той е, че мафията ни управлява от години и тя е една от най- жестоките световни такива, водеща населението на нещастната държавица до пълна мизерия и унищожение.Та ходете и гласувайте, бау-бау!

11

Анонимен

преди 8 години

Същото се случи и при предишното управление на ГЕРБ Стига са ни правили на *** с едни и същи номераХодете и гласувайте Аз в тоя цирк не участвам вече

10

Анонимен

преди 8 години

само за инфо: редови районен прокурор взема НАД 27 000 лв. годишноДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ ХИЛЯДИлесно можете да проверитепише го в декларациите им за доходи

9

Анонимен

преди 8 години

"...става ясно, че заплатите на всички държавни служители у нас през 2015 г. са били орязани с 10%. Този подход не е бил приложен обаче единствено за служителите на Народното събрание и на съдебната власт..."хххххххххххххххОтново пропаганда.В съдебната власт заплатите не са качвани от 2012 г. В цялата изпълнителна власт това се счува ежегодно.Пиша не за друго, а за да се знае. Т.к. удобните истини се премълчават от политиците и купените им лакеи- журналистите.

8

...

преди 8 години

До zeusОт ЕС нищо подобно не правят. Това разправят представителите на изпълнителната власт, които целят съдебната да им стане верен слуга. И успяват.Не без помощта на журналистите, предаващи невярна информация. И на населението, което често хабер си няма какво правят в съда и прокуратурата. А населението лесно се води за носа. Това е ясно от памтивека.

7

последна дума

преди 8 години

Съдията към Цецо: Господин Цветанов, имате право на последна дума!Цецо: сто хиляди!

6

без боклуци

преди 8 години

Току що Висшия Съвет на пенсионерите гласува вдигане на пенсиите със 100 процента. Считано от 01.10.2015. Действай, другарю Горанов!