13

партиен член

преди 8 години

А дали проверяващите имат психотест. ?

12

Анонимен

преди 8 години

Те всички са със психическа НЕпригодност за такива.Никаква толерантност за тия!

11

--

преди 8 години

Спипаха таксиджиЯ без книжка. Грандиозен успех! Сега да се напънат още малко и да спипат още един таксиджиЯ, например, с помпа. И могат пак да легнат и да си лежат. Смешници...

10

KPSS

преди 8 години

Шофьори без книжки, не минали психо тестове... а после по UBER бучат... не ги е срам!

9

kurtev

преди 8 години

и путин няма средно образование ама пуска ракети над сирия

8

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛИ ДАЛИ ПОЗНАВА "РОМ" ЗАВЪРШИЛ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ!? И АКО ОТГОВОРЪТ Е "НЕ", ТОГАВА ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА ВСЕКИ ВТОРИ ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР В СОФИЯ Е "РОМ"?!

7

!

преди 8 години

3 години затвор без право на обжалване и който иска пак да кара без книжка!

6

А

преди 8 години

ЗНАЯТ ЛИ ОТ ДАИ,ЧЕ ИМА ШОФЬОРИ НА ТАКСИТА С ПЪРВА ГРУПА ИНВАЛИДНОСТ СЛЕД ПРЕКАРАНИ 2 ИНФАРКТА ИЛИ 2 ИНСУЛТА?ЧЕ ИМА ШОФЬРИ С ПЪРВА ГРУПА ,КОИТО 3 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА ХОДЯТ НА ХЕМОДИАЛИЗА?ЧЕ ИМА ШОФЬОРИ,КОИТО СЕ ДРУСАТ ЗДРАВО И ТАКА КАРАТ?!ИЗОБЩО НЯКОЙ ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ОТ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ШОФЬОРИТЕ НА ТАКСИТА,МАРШРУТКИ И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ?!

5

Анонимен

преди 8 години

"... пътните полицаи и инспектори на "Автомобилна администрация" хванаха таксиметров шофьор без книжка."---Сигурно "не е" *** ...

4

Защо??

преди 8 години

Защо законът за задължителния 10 клас ще влезе чак след 7 години? Да не би част от депутатите да не са го завършили или пък техните деца? И колко убити ще има за тези години? И защо не се конфискуват и продадат на търг МПС ,които се карат от водачи без книжка или пияни, а ще ги държат цяла година на държавни разноски? Нали има подобен закон за контрабандата , защо да не приложи и тук? МНОГО ВЪПРОСИ - БЕЗ ОТГОВОР!

3

Анонимен

преди 8 години

За таксиджиите задължителни психотестове ама за тези къде ръководят страната като депутати министри ,премиер и президент няма психотест ЗАЩОО???

2

Пешеходец

преди 8 години

Абе тая кметица кво се праи на ударена ами не ги подпука - така и хората ще ползват метрото повече. Ха-ха

1

Анонимен

преди 8 години

А колко са с купени книжки? ДАИ да им дава да прочетат или напишат нещо и ще разберат кой си е купил диплома за средно и след това книжка.