26

СМЯХ в ЗАЛАТА

преди 8 години

В една друга Медия публикува ЕДИН "Детайл" пропуснат от вас!!!"Все пак не губя в първи кръг на всеки турнир."

25

Анонимен

преди 8 години

Ми ваша си е.

24

Ех Григорий !

преди 8 години

Продължаваме напред !Силно грешим като нация да възлагаме надежди на ненадеждни. Това исторически винаги ни се случва и пак не се учим. Много емоционални и открити сме и мразим подобните ни. Какво пък толкоз-имахме си момче в 10-ката. Както казват старите хора - "еди какво си , еди какво си и еди какво си" го развалиха и поставиха на сегашното място. Не бива да сме неблагодарни-някои сме пускали по сълза от гордост, а после гнева ни е зашеметявал, четейки и гледайки играта му."Живота е трънлив"

23

Пфффф

преди 8 години

И тая "млада звезда" ще се приключва със спорта... Той май спорта е приключил с него още преди години, ама карай. Плюйте отдолу, колко съм *** и ***, че не лижа подметиките на поредния "голЕм българин", дето нема престой 15 минути у България...

22

Анонимен

преди 8 години

Най-лошото нещо в един човек е когато се самозабрави и се вземе на сериозно. Винаги трябва една публична личност да задържа позитивното в публиката, иначе е обречен. Желая му успех и да не забравя, че е българин независимо до какви висоти стига.

21

Лок

преди 8 години

*** никога няма да стане велик спортист, просто защото няма дух! Той играе за парички и не му пука дали за България или за някой друг ще се води играч. Важно е да падат пачки. След като Маша го ритна се разбра, че възхода му се дължи главно на нея. Сега защо го бият като тъпан насред село? Защото е просто селянче, без чувство за национална принадлежност, без приятелка и без спортен дух.Щом заговори за края на кариерата си, значи вече е в началото на този край.Абе, .... не струва като човек!

20

Анонимен

преди 8 години

тука ега ти присмехулниците се навъдили. абе докарайте си вие живота му, пък после се присмехулвайте. кара си човека хубави коли, Маша Шарапова си вкара в леглото -, хм, седнали да се присмехулват... и милиончета в зелено си направи., я споко бе.

19

Анонимен

преди 8 години

До анонимнаНай-глемият мъжкар от футболистите ни се казва Стилиян Петров. Бербатката определено е след него ;)

18

анонимна

преди 8 години

Прав си Гриша.Твоят личен живот си е само твой . Не позволявай на различни навлеци да ти диктуват как и с кого ще живее.Не позволявай чужди хора да ти слагат ред в в живота.Учи се от Димитър Бербатов-най- големият мъж сред футболистите- единственият , който не допуска външна намеса.

17

Barni

преди 8 години

До АнонименАко не е тайна, къде Григор твърди, че сме му длъжни за това, че играе за България?

16

Анонимен

преди 8 години

Абе Маша му изпи силицата. Явно още не може да я прежали и затова само се дъни.

15

Анонимен

преди 8 години

Пиронкова - след всеки турнир се прибира в България Джокович - всичките му фейсбук постове са първо на сръбски, после на английскиДимитров - не комуникира на български, не се прибира в България, твърди че едва ли не сме му длъжни, че играе с българския флаг.

14

Анонимен

преди 8 години

До художника 2"Човек, като печели, не знае какво губи... и обратното!"Интересна визия за живота но няма да намериш един успял да я сподели.И обратното, всички неудачници ще те подкрепят защото си един от тях.*** и той като теб.

13

Анонимен

преди 8 години

Къде го чукаш къде се пука...........От казанато става очевадно че ливанеца с големата паламарка е натъртил рускинчето и тя е отсвирила селския ерген от Асково.Ама са се "разбрали" да не казват на никого.............. ХА-ХА-ХА

12

Анонимен

преди 8 години

Григор да престане да се изявява в медиите или Фейсбук, а да почне да играе ! С обяснения или оправдания, точки , а и пари , не се печелят

11

Анонимен

преди 8 години

"Изживявам мечтите си......"Боже, не знаех че на тоя "мечтите" са да го бият като *** на сред селски мегдан.

10

Анонимен

преди 8 години

не става за звезда и за тенинисист скоро няма да става. манекен и заплата, печели от реклами в пъти повече от колкото от тенис. първи кръг и толкоз. пресконференции, оправдания, детски работи. смени наркотиците или дилъра, братле! тия не ти влияят добре!

9

Анонимен

преди 8 години

Гришка, изостанахме с компотите. Мама.

8

Анонимен

преди 8 години

Драчкай Мишо !

7

честит

преди 8 години

Гришонче, преди съм го казвал - пак ще го кажа. Хората нямат против, че си станал мъжка кифла: селфита, молчета и т.н. Повечето спортисти вече сте така. В края на краищата какво правиш в личния си живот си е твоя работа. Ние ти се смеем за друго. За това, че другите кокони Бекъмовци, Роналдита и прочие - когато се наложи свалят дантелените прашки и ИГРАЯТ ЗВЕРСКИ. РЕЗУЛТАТИ ! ТОВА ИСКАМЕ ОТ ТЕБЕ !СЛЕД ВСЕКИ ТВОЙ ПРОВАЛ СЛЕДВА ОЩЕ ПО АБСУРДНИТЕ ТИ ОБЯСНЕНИЯ И КЪЛЧОТЕНИЯ В ИНТЕРНЕТ. СМЕШЕН !