195

Анонимен

преди 8 години

Даже не трябва да има никакви туристи по черноморието.Направиха един милион хотели,като чели цял свят ще идва само тука да почива.Навсичко отгоре ни работят със сметки таксиментражии,сервитиори,хотелиери.Рекети на плажа.Нискоквалифициран персонал.Чалга навсякъде.Мърсотия и грубианщина.Крадци и измамници,навсякъде.

194

анонимен

преди 8 години

да оставя панела в люлин и да отида в друг панел на морето и да си платя затова никога

193

Бръм

преди 8 години

В края на всеки сезон другият сезон много тежък, в началото на новият сезон много туристи, ръст, повече пари...... и така всяка година ...ходи ги разбери....

192

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен257Аз пък отидох на Марс и наистина си починах.Даже олекнах с няколко килограма.Един от групата викаше"да дойде Бойко да види какъв "сух режим" е тука".На Земята няма да стъпя повече.

191

ник

преди 8 години

Хора, защо сменяте номерата на коментиращите? Някой може да се обиди/зарадва, без да искам. Ако не видя подобрения в сайта, се махам. Като триете коментари, поне сменяйте номерата, ще стане беля.

190

Анонимен

преди 8 години

Тази година ходих в Гърция за пръв път и определено пак ще отида. Както се смееше един от групата - "Да дойде Бойко да види как гърците "умират" от глад". Наистина си починах. А на родното л@*ном0рие дори щеше да ми излезе по-скъпо (без да включваме "екстрите" у нас). Тук те гледат като самоходна касичка с изражение "Дай бе, бате". Не става. Като се научите да се усмихвате и да вадите парите на туриста с памук, тогава ще си говорим за туризъм. Радвайте се на пияниците. Ваша заслуга са си!

189

Наблюдател

преди 8 години

По морето от 20-ина години поне , добре се потрудиха за да я докарат таз прогноза. Както добре е известно, трудиш ли се в-у нещо системно няма начин да не го постигнеш!

188

Анонимен

преди 8 години

Тъпите мутри изгониха и продължават да гонят хората

187

Анонимен

преди 8 години

Отидете във Флорида и ще забравите за Гърция, влизаш в wall Mart и за 20 кинта пълниш хладилника, кеф ти плаж, молчета, абе демокрация

186

Анонимен

преди 8 години

Време е да се подрежат крилцата на мутрите по морето. След време ще си купуваме апатаменти там за жълти стотинки.

185

Чочо

преди 8 години

Гърция ли? Водата кристал, всяка нощ наемателите си чистят плажната ивица, а свободните зони са поне 3-пъти по-големи, пахотото ми е евро и еспресото с мляко още 2 и цял ден чадър с два шезлонга. При 5 евро сметка - плодове и 2 води минерални са бонус. Места колкото искаш, водата топла. Паркинг фрии. Вечер огромна богата двойна пица е 10-тина евро. Не е ефтино обаче е супер якото спокойствие!

184

xaxo

преди 8 години

А на остров сардиния някой ходил ли е?В Ористано например или в Сан Теодоро много искам да Ви прочета отговорите?

183

не чакайте

преди 8 години

Това лято в Кипър вреше от руснаци!Такова чудо не е било!Много им харесва и пак щели да идват!!

182

Shark

преди 8 години

Няма начин да не са по-малко, и все по-малко ще стават ако продължава този терор с чадърите и шезлонгите. А и тези бетонни блокове, ами няма да ида там да почивам. Съжалявам, но дестинацията ми вече е сменена.

181

Не е мрачна...

преди 8 години

Не е мрачна тази прогноза, добра е, дано да може повече българи да почиват в Гърция и догодина. Може да е по-скъпо, да, но за същите условия в България май ще излезе дори повече.

180

ник до 250

преди 8 години

Много яко, нали?:-) Всичките тия плюсове. Тоя, като отиде в Костенец на спа за 28 лева на ден със закуска и вечеря на човек, все едно е в Риц в Монако. Да си харчи "хилката" за попчета в Кранево на плажа. До отходния канал.

179

до 248

преди 8 години

248 излагаш се бре ,айде 1000 плюса си сложи ,да знаеш ако удариш 1000 плюса пък ще заведа цялата рода на почивка по кафявоморието ,аз решенията си вземам като ти чета коментарите колко е ''хубаво в Бггетото'' ...верват ти всички, в Гърция няма пясък,няма море,няма небе,няма хотели а палатки ,обират ти парите ,няма храна .малеее всички вкупом към кафевоморието на бегом ,в редици по3ма

178

ник до 248

преди 8 години

Не си прав, хаха. Десет дни не излизат 700-800 лева. 7 дни в Гърция излизат около 2600 лева, на ултра ол инклузив. Преди сезона. Пет звезди. Махай с хилката на корта, колкото си искаш. С тая една хилка по кръчмите за 10 дена си велик. В Ханиоти бирата е 0.85 евро половинката. Но, ти си знаеш защо се изхвърляш тук, с милионите плюсове. Аз като съм в Гърция, ти ще се потиш за чужди плюсове и коментари. Аз ще си папкам рибка, и ще плувам в чисти и прозрачни води. Жив и здрав.

177

хаха

преди 8 години

"Безплатните" чадъри в Гърция ти струват едно 700-800 лева при 10 дневна почивка.. ПОНЕ! У нас на 95% от плажовете чадъра струваше 6 лв. това лято, в Гърция 2 бири са ти 10 евро, у нас са 5 ЛЕВА. Явно наистина *** парчета ходят в Гърция и си мислят, че чадърчето им е безплатно. Хаха, абе ядох по кръчмите и платих една хилка отгоре сравнено с БГ ама чадърчето ми беше безплатно.

176

Анонимен

преди 8 години

hich da niama fashagiii dolni ***....boklyciiii mrasni gadove takiva....