140

Анонимен

преди 8 години

Путин ще те направи пак пожарникар.

139

Анонимен

преди 8 години

Уточнение -,,Чайков И областният на Габрово ,,

138

Анонимен

преди 8 години

Та нали Чайков ,областният на Габрово по времето на Орешарски ,срязаха лентата за началото на строежа на Тунела и Околовръстното, започващо от село Поповци , на 3 километра от Габрово .И тържствено беше отбелязано с телевизии, репортажи ,снимки За пореден път Комундела от Банкя излъга .Точно по негото време стоежите спряхя . И сега, като муха на го..но .

137

Анонимен

преди 8 години

Много скромен е този неграмотен наглец!

136

Анонимен

преди 8 години

naroda praveshe ama takiva kato vas kradaha qdaha piha razgrabvaha ,26 god fashisti takiva...

135

grab

преди 8 години

Вече 6 години опростелият, очалгавен и онеграмотен народ мазохистично си избира за управници полуобразовани, полуграмотни, мутроподобни некадърници - боко, цвъцко, роско. Заслужава си битието.

134

анонимен

преди 8 години

бойкот до дупка

133

Анонимен

преди 8 години

Ми значи вие сте виновни, защото сами се отказахте от властта - първия път предсрочно, а втория път - като отказахте да направите правителство.Що все се оправдавате?

132

Анонимен

преди 8 години

Без Герб България щеше да е дръпнала много напред просто много пари се окрадоха

131

Анонимен

преди 8 години

Абе *** 3 световна ще стане ти пак за асфалт плямпаш няма такъв ***.

130

Статистиката

преди 8 години

Много хора не го понасят,заради просташкото и нагло поведение,заради милионите ,които отиват в джобовете на "котараците,заради к...ската му политика спрямо ДПС,и най-вече зависимостта му към САЩ и ЦРУ.Много хора замаяни да работят на пет места за да се прехранват и нямат време да му обръщат внимание.Има и една част,които ясно осъзнават какъв *** е,но само като са до шлифера и под шлифера са близо до тавата с баницата.А на изборите гласуват хора срещу 50лв и три кила кайма.

129

231

преди 8 години

Нямаш представа колко си прав Банкянски некадърнико. Ако не бяха гласували за теб, ГРОБ и прислугата, сега българите щяха да са по добре. Нещата са поправими обаче. На изборите всички предатели вън от управлението.

128

Анонимен

преди 8 години

Какви ти две години?45 години бяха пропилени, но за това заслугата не е на народа, а на славната Червена армия.А някои се чудят защо въпреки хитлеристката окупация, свирепата гражданска война, превратите, кризите и фалитите, гърците днес са по-добре от нас. Чисто и просто Господ не ги е дарил с подобни "освободители".

127

Анонимен

преди 8 години

Наистина е прав,сами си ги избираме а после се ядосваме.И за АЕЦ ,,Белене и" и за 6ти реактор на Козлодуй той се тревожи за шосета а за цената на тока нищо не казва.Прав е.Сами сме си виновни.

126

al

преди 8 години

Bate Boiko Tuk v Nova Zenlandij Njma Pravitelstveni Samoleti:)John Key se vosi s normalni avio linii :)

125

CIA

преди 8 години

WASHINGTON (***) -- Sofia Mayor Boiko Borisov is linked to the biggest mobsters in Bulgaria, according to a confidential risk-analysis investigation of the country commissioned by a private bank, the U.S. Congressional Quarterly (CQ) writes.The most powerful politician in Bulgaria, Washington's newest ally in the global war on terror, is a close associate of known mobsters and linked to almost 30 unsolved murders in the Black Sea republic, the report reads.The U.S. partnership with Boyko Borisov, 48, a popular former Chief Secretary of the Bulgarian Interior Ministry, is the latest exa

124

Georgi Georgiev

преди 8 години

8) Братя Българи, пожелавам ви успех за да изкорените подобен начин на мислене от хората които избирате на Длъжностни позиции, корумпирани до мозъка на костите си. Корупцията е най-големият бич в управлението на държавата и взаимоотношенията между хората и управлявашите ги. Надявам се за всичките ми съотечественици, където и да са те сега, да отхвърлят този злокачествен Тумор и не се подават на изкушенията които предлага !

123

Georgi Georgiev

преди 8 години

7) Ако Полицаите бяха ми написали Акт за превишена скорост, то аз без каквото и да е било съмнение, бих поръчал на приятеля ми да заплати каквото трябва. Не ми трябват каквито и да е било неприятности при следващата ми визита в България , които несъмнено биха ми се случили ако не си заплатя глобата. Обаче корумпираните мозъци на Полицаите просто не можеха да си представят че съществуват хора които ще си платят глобата дори и когато могат елементарно да не го направят!

122

Georgi Georgiev

преди 8 години

6) Kойто ще бъде разгледан в Съдът и ако бъда намерен за виновен, ще заплатя каквото Съдът отсъди. Полицаите просто изпушиха от този ми отговор, но не можеха нищо друго да направят освен да ми пишат Акта или да ме оставят на мира и пожелаят Добър път. Накрая самоубедени че са избрали най-правилният изход от така създадената ситуация, те ми поръчаха да намаля скоростта и шофирам зачитайки ограниченията, дадоха ми обратно документите за колата и шофьорскатa ми книжка и с това се свърши.

121

Georgi Georgiev

преди 8 години

5) Аз просто си мълчах и чаках да правят каквото трябва, само и само да се свърши препирнята и аз да си продължа пътя. Изведнъж един от тях се обърна към мен и ми заяви че аз трябва да си платя глобата на място тъй като нямало гаранции че аз бих платил каквато и да е било глоба по-късно. Аз просто онемях за няколко секунди, но след като се окопитах от началният шок аз просто им заявих че нямам никакво намерение да плащам дори и стотинка на място и те ще трябва да ми напишат акт.