13

diavolcheto

преди 8 години

Такова неуважение към заслужилите личности на България, такава злоба, такова плюене...към уникални таланти, написали и продължаващи да пишат стойностната, великолепна българска културна история, не се срещат никъде другаде по света!Освен в България!

12

ЩЕДРОСТ

преди 8 години

ОСТАВИЛА ЦВЕТЯТА,ДЕТО И БЕЗ ТОВА НЯМА КАКВО ДА ГИ ПРАВИ!И ВСЕ ПАК Е ЖЕСТ ОТ НЕЙНА СТРАНА!ГОЛЯМА ПЕВИЦА,ОГРОМНА!НО КАТО ЧОВЕК?!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ТОДОР КОЛЕВ-ОГРОМЕН АРТИСТ,НО ЧОВЕК?!НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ МЕШАМЕ АРТИСТИТЕ С ЧОВЕЦИТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ ОГРОМЕН ХАОС!

11

Луд с Мотика

преди 8 години

Лили Иванова е като автомобил Ford - глас има, душа няма.

10

Анонимен

преди 8 години

При посещение на наши артисти в Египет, една мумия се надигнала и попиталаоще ли пее Лили Иванова?А вече сериозно да ни е жива и здрава още много години!

9

Анонимен

преди 8 години

Дай Боже всекиму!!!Толкова талант, воля и енергия!....

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Не знам на колко си години ама със сигурност са доста малко.1. Достигни нейните години.2. Достигни нейните успехи.3. Много си далече.4. Не влизай в непознати води.

7

Анонимен

преди 8 години

Лили маклауд безсмъртния

6

Chendov

преди 8 години

Като характер не мога да я коментирам,защото не я познавам но,като изпълнител безспорно най-великият глас в популярната музика на България за всички времена!Да е жива и здрава и още дълги години да пее!

5

Анонимен

преди 8 години

TO SLAVI NE YA PRIZNAVA TA AZ LI?

4

Анонимен

преди 8 години

Само на паметника на Левски съм оставял цветя! Искам да отида някой ден в Шумен и да оставя цветя на паметника на Тодор Колев. Просто гигант. Няма да забравя когато умря, че се насълзих. За пръв и единствен път се насълзих за човек, който изобщо не познавам. Това май показва какъв човек беше Тодор Колев.

3

Анонимен

преди 8 години

BABA YAGA E VECNA.

2

АТАКИСТ

преди 8 години

Тодор Колев 2 години преди да почине беше събрал студенти от НАТФИЗ в една малка зала и разправя...Лили Иванова..ние сме съучечници с нея)) ( набори са)... и тя падна там на сцената на един концерт в НДК. Да ви кажа защо падна, аз съм нясно по въпроса. Че защо скачаш бе?..Цялата зала в бурен смях. И продължава: като скачаш има опасност да паднеш. толкова е просто. Аз на моя концерт миналата година го играх спокойно, сдържано...не паднах въобще!Умно село с Тодор Колев! Там го гледайте!

1

АТАКИСТ

преди 8 години

Просто най-великата!Тодор Колев- най-великият!