6

Анонимен

преди 8 години

Тези дизели горят между 3 и 5 литра и нещо не са им изгодни на американците или на петролните компании или на незнам си кой още. Свалят печалбите.

5

Анонимен

преди 8 години

Германците са най големите мошеници. Излъгаха ни с фалшивата Европа. Разрушиха ни фабриките , които изнасяха за Съветския съюз и хората имаха работа.Техните фабрики обаче работят и щтракат с пръсти. Да живее новият фюрер ФРАУ МЕРКЕЛ!

4

Анонимен

преди 8 години

По-интересното е,че тези дизелови коли на Фолксваген не отговарят и на заявените си емисии в Европа,като са мамели по същия начин при тестовете им. Половин Европа забрани продажбата на тези дизели.

3

До 1

преди 8 години

Тъпчо, когато си неинформиран недей да спамиш по форумите,това не ти е лексикон! Тия пикапи и сувове, за които пишеш първо са бензинови. Второ Фолксваген е продавал тези свои дизелови коли като Clean Diesel и е мамил с емисиите, защото тези дизели не покриват екологичните стандарти в САЩ, и по специално Калифорния. Фолксваген е мамил в маркетинга, мамел за емисиите и е продавал тези дизели като много почисти е екологични коли. Без измамата тези коли нямаше да имат право да ги продават в САЩ.

2

Анонимен

преди 8 години

DMS Жертви!

1

Анонимен

преди 8 години

а що не проверят степента на замърсяването от следните марки - Тойота тундра, ланд круизер, рейндж ровер, дожд - рам, вайпър, всички американски пикапи с по пет литра двигател, шеви ескаладе и всички американски камиони за лично ползване, продаващи се като джипове? седнали да мерят замърсяването от ФВ лупо и некви сеати? американците са най-гнусните империалисти лицемери и промити мозъци!