5

Пепи

преди 8 години

До *** СИ ГО НAБИ *** - къде видя Путин в статията.Става на дума за прословутото германско качество което май е станало турско.

4

ПУТЯ СИ ГО НAБИ

преди 8 години

В Сирия Рaшите нямa дa се измъкнaт живи. Рaзгромa в Aфгaнистaн ще им се стори кaто розов сън където дaдохa нaд 16 хил.убити и нaд 36 хил.осaкaтени. В Сирия просто ще е крaя нa джуджaкa *** който действa вa- бaнк подгонен от колaпсa и глaдa в Русия.

3

Поп Грую

преди 8 години

Германците цуцкат прекалено много. Алчни са, а клиентите ги разбраха, че за по-малко пари могат да получат същото или даже повече. Пищят на руснаците, че газът бил скъп! Ами да намалят мерцедесите и беемветата, бе! Сега Гюнтер ще трябва да поработи малко, не да гледа как Мустафа навива гайките! Опел мамеха клиентите със слабата(никаква!) корозионна защита, здравината на Гоуфа е мит, поредната дойчовска лъжа!

2

Пепи

преди 8 години

Да ви кажа честно - е па дреме ми.Защо аз трябва да плащам един нов голф 50 000 като може този голф да е 20 000.Защо този работник трябва да взима 12 000 лева бонус в края на годината..

1

Край

преди 8 години

Не плачетеп за германците. 2006г. затвори един завод за дизелови двигатели във Варна - не отговаряли двигателите ни на еко нормите на ЕС. Няма да ви казвам колко месарници, мандри и производства се закриха в България за да влезем в ЕС. ТЕ ЛЪЖЕЛИ по добре от нас.