30

Анонимен

преди 8 години

Ама коя от 3 те го е каала?

29

Анонимен

преди 8 години

Не ги мислете , това са нищо пари, сега нали има и магистрала край Благоевград , да излизат там и ще ги избачкат за нула време тия 2650лв.

28

До АК 47

преди 8 години

Забелязала съм че тези които имат проблем с ерекцията стават буйни и налитат на бой. Примери много. Вижте атакистите у нас и Путин в Русия.

27

Гошо Хубавеца

преди 8 години

Аз имам бройка при която в един ден съм правил кекс с две близначки. Интересно дали някой е станал *олов приятел и с трите?

26

Анонимен

преди 8 години

От тези трите единствено помня, че говореха като някакви пуйки. Жени които с нищо не са интересни. В тази страна има много хора длъжници и хич не необходимо да ни информират за всеки. По добре пишете как банките извиват ръцете на хората и ги превръщат в длъжници и колко много правомощия са им дадени за да рекетират хората. Как не искат да закрият сметките на клиентите си и само смучат. Как си траят с години ако им дължиш нещо дребно и то набъбва ли набъбва, но те траят. Това ще е по-полезно.

25

АК-47

преди 8 години

"Нека такава държава!....В тая страна на власт е глупостта". Както винаги Слави е прав. На първа страница терзанията на три известни с отсъствието на мозъчни гънки жени, олицетворение на неграмотността и тъпотата... Пропадането на България продължава!

24

Анонимен

преди 8 години

Никаква злоба не изпитвам към тези сладурани.Единствено ми е мъчно за родителите им.Това е цяло нещастие толкова много простотия да им им се натресе в къщата!

23

Сашо

преди 8 години

2006 година - 2650 лв

22

Анонимен

преди 8 години

От 20 до 50 лева струва консултация с адвокат.Когато нямаш глава за такива работи е хубавоа питаш

21

ХХХ

преди 8 години

Тия ако им извадя по хиляда лева на калпак ...........ще е интересно :)

20

Анонимен

преди 8 години

Тризначките от едно риалити на първа страница???Днес.бг???

19

Read More,Write Less

преди 8 години

Коментиращите т.нар. от тях лихварство може би не знаят, че съществува понятие "законна лихва", която тече от момента, в който длъжникът е трябвало да изпълни задължението си до пълното му погасяване и която по съществото си представлява своеобразно наказание за пропусналия да плати навреме... Като сложим и държавните такси за образуване на делото и адвокатския хонорар, съвсем нормално е сумата да скочи двойно, че и повече.

18

Анонимен

преди 8 години

Интересно държавата помага на лихвар да си събира дълговете . Лихварството не беше ли незаконно??

17

Анонимен

преди 8 години

Глупави, арогантни, нагли...Изключително отблъскващи жени, олицетворение на думата КИФЛА.Гледайте Биг Брадър в момента...има две три такива кухолгавки...Гъмов ги прави на г**, а те горките дори не могат да се сетят кога им се подиграва човек...Беден речник, нулев житейски опит, десетки пластични операции...Момичета и момчета, вече не е модерно да си ***, четете, пътувайте, образовайте се, работете, че на нормалните хора ни писна да живеем сред батки и кифли.

16

Анонимен

преди 8 години

Какво е тва БМВ за 2900лв. ве, тва е некоя 318-kа от средата на 90-те хахахахах

15

бай Тъпчо

преди 8 години

Ееее абе на тез дека им е бемевето бе,то бива ли ги остаят голи да одат ама инак да дадеш две илядо пестотин пък и педесе лева за туй де сега го немаш сий чисто женска работа пък тез щото са три в едно та и работата им ептен калпава...да беха казали да им дам мойта кабриолетка каручката с магаренцето бе-хем щеше ветър да им духа им проветрява акълите хем и да им мяза на интелектат пък по-ефтино щеше им дойде-само за две илядо и пестотин и педесе щеха им останат да почерпат биля...

14

ЧОВЕК

преди 8 години

Това е единственото имущество, което се води на името на Надежда, тя няма друго, заради това до изхода на делото ще остане под запор. Сумата от 2650 лв. набъбва с времето заради лихвите, както и за такси и разноски и до момента е 4334 лв., обясни адвокат Силвия Коцева, която води делото на бизнесмена. - ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ *** !!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЗА КАКВА ДЪРЖАВА САТВА ДУМА ... КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИХВИ КАКВИ СА ТЕЗИ РАЗХОДИ ПО ДЕЛОТО .... ТОВА ДА ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ .... А НЕ ДА ЯДЕТЕ ЛЯЙ..А !

13

Анонимен

преди 8 години

Да бяха излезли на околовръстното, досега да са ги изкарали парите с тая селска визия....Все някой отчаян турчин ще се намери....

12

46728

преди 8 години

докога ще им ровите костите на тия?

11

От ада

преди 8 години

И доста грозни