6

до 14

преди 8 години

Винаги в работата възниква някакъв спор между шеф и служител,но когато тази връзка прерасне в нещо повече ,тогава единия почва да манипулира другия ,за да види колко държи на него/нея.В един момент единия се чувства използван повече от необходимото,естествено служителя ще е прецакания,защото шефа няма как да е.Па недай си боже ,служителката да почне да го контролира или манипулира ,гарантиран и е шута отзад и ще бъде изхвърлена,като въшливо коте.

5

с опит

преди 8 години

Недостижимата е най-добрата комбинация.От опит го казвам,но когато нещата опрат до секс,просто напускаш работата и оставяш добри спомени и сладко.горчив вкус,но никога отвращение. Или варианта да спиш с шефа си и след това пак ще напуснеш,но с други чувства.Никой досега,който е спал с шефа си не е оставал за много дълго на работното си място ако шефа разбира се не е неговата половинка.

4

Sex

преди 8 години

Аз се увличам предимно по красиви и/или страшно интелигентни.

3

Po

преди 8 години

"Skromnata"-ama koi ,az li ?az ne sym ot Tqh,ti za k'va me vzemash....i sled tova prekarva vsichki kolegi ...

2

Анонимен

преди 8 години

До Минко 47 г. ергенмога ли да ти дам фейса на една *** кокона да и се разпишеш на бележникът щом си такъв майстор с голямата писалка?.бива го момето бая е ебливо ама нещо все незадоволено ходи.може и да се харесате за дългосрочно клатуркане.то май тва ше ви е.. Ако си девствен ще ти дойде екстра тя обича да се изживява като преподавателка ;)

1

Анонимен

преди 8 години

Минко,Ти в коя листа си вписан като кандидат за общински съветник?