83

имам име

преди 8 години

изтрихте ли ме???падам

82

чудя ви се на ъкъла

преди 8 години

Сякаш Германия не е на 1500 км от България. Европа ще гори ако хората не се отърват от порочната си лакомия и не се разкаят. не става дума за вашата моята страна-това е като зараза. И не чертае ли ЕС пътят на България. А там познайте кой решава-Германия. Дето някой е казал, Рано е за радост. Ако не пораснат европейските народи и не се развие и разшири съзнанието на всеки сегашен консуматор...пише си го. Вярата на християните би следвало да възкръсне, защото само тя ги е запазила. Молитвата пази

81

Анонимен

преди 8 години

Да отварят Дахау, Бухенвалд и всичко което е затворено. Друг начин за справяне не виждам с тази проказа. И е въпрос на време да се създаде нова Неофашистка партия в Германия за да се противопостави на инвазията.

80

Анонимен

преди 8 години

Швабите какъв си го набиха с тези ***, и Сталин да бе жив не би могъл да им го направи.

79

аха

преди 8 години

по немските телевизии-онлайн-сирийски бежанец вдигнал скандал да му извикат такси и да го превозят до немския хотел в Берлин ,защото той не бил длъжен да се оправя сам в Германия...

78

Анонимен

преди 8 години

Меркел ще трябва в най-скоро време да потърси някой жив роднина на Химлер иначе Германия ще се превърне в джамахирия.

77

Анонимен

преди 8 години

-Бабо Меркел, где така?-На джамия, Мустафа!

76

Брутален нерез

преди 8 години

Значи дойчландерите не се правят на улави и фалшиво любезни и добронамерени, а наистина са много ***!

75

Анонимен

преди 8 години

Толкова е близко до ума - тези хиляди млади хора, нормално нуждаещи се от секс, за които традиционно жената е по-долно, презряно същество, което трябва само да се подчинява, ако не намерят ***, ще насилват млади жени, попаднали им на пътя. Изобщо, какво не знаеха в Германия, какво не разбираха? Ако бежанците дойдат със семействата си, трябва да се издържат жените и децата им. Ако са сами, както се оказа, ще търсят местни жени. Е? Че ще се промени генофондът им, е сигурно, ако това искат.

74

Анонимен

преди 8 години

Вместо Меркел да си посипе главата с пепел и да моли за прошка народа си, тя настоява всички европейски държави да поемат тежестта на безумното й поведение. Тези хора история чели ли са? Къде има интегрирани мюсюлмани? Те ще интегрират християните, къде с меч, къде с голямата си раждаемост и постепенно претопяване на местното население. То отсега е в ужас и вече предчувства какво го чака. Ние да внимаваме! Подкупните политици имат пари и възможности да избягат при нужда, но останалите?

73

Анонимен

преди 8 години

А сега как ще накарат тези диваци да спазват реда, дисциплината и хигиената в Германия? Ние знаем какви животни са и само платените у нас приказват в тяхна защита. Германия да отворя лагерите, да възстановява СС войските иначе са загинали. Ще започнат изнасилванията на германки. За тях не е престъпление защото са християнки. В Швеция изнасилванията са скочили 500% но тук не пишат защото тъпият *** се е съгласил на всичко. Тежко и горко на чиста и подредена Германия! И на нас ако ги вкараме тук

72

Анонимен

преди 8 години

Меркел ще бъде съдена и разстреляна публично от нацистите, които ще дойдат скоро на власт!

71

Поумняха накрая

преди 8 години

Един изтъкнат анализатор от Израел каза: "германците добре мислят, но бавно". Плод на прибързано мислене беше "добре дошли", което е прибързано и инфантилно. Като видят истинското лице на албанци, афганци и нигерийци, подивели от глад и нагон за жени, ще се досетят колко грешат начело с мама Меркел. Следва поумняване и изтрезняване, но чак след като младите жени спрат да излизат на разходка. Много бавно мислят наистина.

70

Не

преди 8 години

Евала на французите. Въртят сучат, лъжат мажат ама удържат фронта засега. Не им минават номерата с интеграцията щото колко години вече страдат от набезите на магребите и знаят какво е поколения наред да не се интегрират. От 95 година като сложат червен код и военните завардят с автомати града знаеш за какво иде реч. Меркел тях да пита.

69

Време

преди 8 години

Ха добър ден. Германия покани хаоса и сега бавно и постепенно започна да разбира за какво иде реч. Едно е да интегрираш 5-6, друго е да приемеш хиляди. Едно е да опитомиш тигър, друго е да решиш че си велик и може да се справиш със стадо тигри. Ще преоткрият те природните закони, ама къснооо.

68

Анонимен

преди 8 години

Дадоха едно изказване на държавен представител ,някъде на границите между Унгария и Австрия . Той каза тази вълна от " бежанци ", как знае къде точно да мине и къде да отиде и показаха на картата маршрута .Това не е ли организирано , нападение на границите ?!

67

Анонимен

преди 8 години

Меркел и Обама целуна. Обама бомбардира източните страни. Сега нека Меркел целувки бежанци.

66

Анонимен

преди 8 години

Като няма икономика, ще търгуват с хора и ще печелят. Стоката се нарича "бежанци", а после бежанците ще търгуват с тях.

65

Анонимен

преди 8 години

Акакво да кажеме за малкия Дамаск, между Ц.хали и лъвов мост.Пълно е с арабески и пронститутки.

64

Анонимен

преди 8 години

Познавам пазара на труда в този регион - никак не е лесно да си намериш работа тук!".