78

Анонимен

преди 8 години

НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ ЩЕ ЗАМРЕ. ОТ ОКОЛОМРЪСНОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ЖРИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА. ОТ БГ ПРЕЗ 2050-та ГОДИНА ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЛОШ СПОМЕН. А *** ЩЕ ПРЕИМЕНУВАТ ДЪРЖАВАТА НА..

77

...

преди 8 години

Епа ако са и евтини това е единствения начин да се намали населението на земята! Инак като станем 10 - 15 милиарда народ пак ше има роботи ама вместо да правим секс с тях те ше ни го вкарват я с пушка я с гранатометче я с нещо друго! Пък е от друга страна е много по-лесно с робот не казва не не се дърпа прави сичко каквото искаш и така!

76

Бай Коста

преди 8 години

На 86 да ръгам пластмаса? Нека се мъчат по-младите!

75

Митев

преди 8 години

До 75С две думи казано да направят робот, който да ти мърмори,къса нервичките и финансиите ли? И за какво ти е? :)))

74

чичо Гошо

преди 8 години

Откога мечтая да си поръчам робот с лице на някой депутат.

73

Анонимен

преди 8 години

Всичко зависи от цената - ако селската кифла ти взема 10 бона, а робота струва 20 - няма как да се наложат....Виж, ако робота излиза стотачка, доста кифли ще гризнат дръвцето.....

72

до 75

преди 8 години

До 75те ще работяят за двата пола ,мъжете роботи -никога няма да пускат шкембе :) а п овъпроса какво ще работят жените -каквото могат .ти мисл иза мъжете които сами ще с ивършат домакинскта работа ,щеси чистят иготвят -или ще си плащат за дом.прислуга,наред с месечн иарзходи за роботката:))) пак -няма нищо безплатно .Така че грижи се за собствените си приходи .И как гордо ще обясняваш на децата си ...опа ти ще си с робот ,невалиден мъж ,и няма да имаш семейство

71

до 96

преди 8 години

мъже -роботи -със секси тяло и без еректилна дисфункция :) твоя кошмар ,а и щом е бизнес -ПАК няма да ти е безплатно , и пак ще си мухъл неспособен да свали истинска жена .а ако искаш деца -наистина щеси плащаш -пак губиш отвсякъде ''пич'... :))

70

Анонимен

преди 8 години

Никога!!!! Трансхуманизма няма да го бъде.

69

Феликс

преди 8 години

Реалистични, сексуални и послушни секс роботки: Кошмарният сън на феминистките :-)

68

Анонимен

преди 8 години

Вибратори пето поколение! АААУУУУ, какъв страшен напредък на човешката цивилизация!?!

67

75

преди 8 години

До 105. Имаш право. И аз не харесвам западния разврат и разгул. И аз залагам на православните ценности. Докато все още имам граждански и църковен брак със жена ми, правя деца на 30 години по-млади госпожици.

66

75

преди 8 години

Технологиите толкова напредват,че няма да се учудя ако направят робот,който не се различава от жена. Но тогава възниква огромен проблем. 90% от жените ще трябва сами да се издържат и да работят нещо много сложно. Например да продават фъстъци. А това хич не е лесна работа.

65

до ШОП

преди 8 години

Секс-куклите са още едно от завидните постижения на капиталистическата култура и ценности, така че доста по-вероятно е не точно русофилите да отмрат. По-скоро калъфи като тебе ще си паднат по секса със силиконови дупки.

64

Ранго с големия шнур

преди 8 години

Вече съм спокоен, измислиха четвърти пол .

63

Анонимен

преди 8 години

Значи след порното , трябва да измислят нещо друго ? - секс роботи , за да не им западне БИЗНЕСА .Човешките отношения с роботи , до пълно зомбиране , защото някой ще печели ! Роботите ще имат ли деца ?Трябва да помислят и за такава печалба ! Има нещо плашешто в "интелегентността на роботи , с чувство на яд ?

62

Alex

преди 8 години

Ужас... Не разбирам, защо трябва да публикувате такива.

61

Анонимен

преди 8 години

До жИнЪ 86Ти определено не си добре с главата!Потърси лекарска помощ веднага.Психиатър!!Знам че по селата изтрещехте но това твоето е тежка патология.

60

Анонимен

преди 8 години

много зависи кой програмира робота :))) и който мъж не го вдига без робот -с робот пак ще има проблеми ,с робот -пак ще има дебело грозно тяло /ако това е причината за проблемите му с жените/ , и не на последно място -няма нищо безплатно на тоя свят ,и никога няма да има :) пак не си свалил хубава млада жена ,а си си платил за секс /с роботизирана жрица за нужната употреба/ ..

59

Анонимен

преди 8 години

е то може направо да си легне ''мъжа'' в леглото и да не става цял ден,за ''в бъдеще'' ,ще си пуска виртуални реалности и ще се ''изживява'' като супермен ,суперфутболист,суперлюбовник... Матрицата ...за кво ви е да правите нещо просто си лежете и си поемайте дневната доза електрически стимулации към мозъка...