16

Анонимен

преди 8 години

BALGARINO GLASUVAI ZA GERB--CESTITI NOVI AKZIZI I NOVI ZENI.

15

дон базилио

преди 8 години

Когато някой не знае какво да прави,а много иска да прави нещо,обикновено прави глупости!

14

Анонимен

преди 8 години

Контрабандата много намаля и трябва да се увеличи чрез поскъпване.

13

Пижо Пендов

преди 8 години

За енти път ще извадя лулата-и пуши и топли и вече ще да и запсува и ...и...

12

знайко

преди 8 години

до zeusНали щеше да пратиш Искра на Марс?! Сега дебелата ще изреже и останалата гора в северозапада.

11

Анонимен

преди 8 години

До 12Герберска ***, дигат акциза и на пропан-бутана (втечнен газ) какво по екологично от това?

10

До 6

преди 8 години

Развесели ме, аз така като теб съм спирал цигарите 100- на пъти! Като не пушиш 3-4 години тогава се хвали! Спрял цигарите с половин лепенка, това е бисера на деня!

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонименс какво да се отопляват ората ясно искат да ги насочат към електроенергия-------------------Много ясно, с тия нафтови горелки и котлета на дърва, ще изтровите населението по селата. Според мене акциза на дървата трябва да се вдигне тройно, а дърварите с джуганите да се разстрелват като вреден дивеч.

8

Ганьо

преди 8 години

Гордея се ! Най сетне България въври напред ! Пак ще гласувам за Герб ...от тях може да видим чудеса .....скоро може и името на България да променят !

7

Гошо тъпото

преди 8 години

Интереса на Делян Пеевски (и всички останали производители на цигари) защитава простия български народ. Пушат като комини, цигара от цигара и надигат страшен вой някой като им попречи да го правят. - 20 лева да станат цигарите се надявам, да стоят гладни за да могат да пушат. То бива простотия ама тва на нищо не прилича.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия докато не изтребят населението, няма да се спрат.Не стига, че пенсионерите не могат да си купуват лекарствата, а и зимата да стоят на студено...

5

Анонимен

преди 8 години

Аз спрях цигарите в сряда тази седмица. Вече е 3-ти ден и доста по-рядко се сещам за тях. Има начин. 1-ия ден си сложих никотинова лепенка ( може и с хапче ), втория ден мислих за 1/2 лепенка, но стиснах зъби и не си сложих въобще.Как се спират цигарите? Лесно, когато колегите и роднини почнат да *** покрай теб.Едни от рак на белия дроб, други от инсулт. Ракът на белия дроб протича много бързо и обикновено за по-малко от седмица човек си отива.Дишайте дълбоко въздух, когато ви се допуши!

4

Анонимен

преди 8 години

До 1 - има едни ТЕЦ-ове, които са купени и те трябва да работят и държавата ( ние ) да им плащаме и да им дишаме пушеците...

3

маке

преди 8 години

ега вино да не пийнат и гола жена да не видат докат са живи

2

Анонимен

преди 8 години

Герберска простотия - ще облагат продукти за отопление?! А с какво да се отопляват ората ясно искат да ги насочат към електроенергия.

1

zeus

преди 8 години

Правителството и парламента са пълни ***. Преди няколко дена тръгнаха да искат забрана на твърдите горива за отопление и да слагат филтри в комините, днес слагат акциз на най-екологичното гориво за топлене, а именно LPG. Последно екология ли гоним или пълним дупка в бюджета?