17

Що така бе Миме

преди 8 години

Ресторанта на гърба на богословския факултет не работи от поне 5 години ....ама иначе си плащат наема от "поне 3000 Евро"....хахаха егати измислиците...

16

Знаещия

преди 8 години

Не знам кой Ви дава сведенията, но голяма част от статията не отговаря на истината. Данните са други. Не манипулирайте общественото мнение с невярна информация.

15

реалиста

преди 8 години

ДО 13 Точно обратното....

14

Анонимен

преди 8 години

Бойко 4:4:2 И Иисус влезе в храма и .... си купи цигари от Лафка.

13

Анонимен

преди 8 години

Да ги дадат за помощи на бежанците, да не взимат от нас пари

12

Явор

преди 8 години

Матей 7:20 Така че ще ги разпознаете по плодовете им.

11

Явор

преди 8 години

Матей 7: 15 Бъдете нащрек относно лъжливите пророци, които идват при вас в овча кожа, но отвътре са хищни вълци. 16 Ще ги разпознаете по плодовете им. Нали никой не бере грозде от трънка или смокини от магарешки бодил? 17 Така и всяко добро дърво дава добри плодове, а всяко прогнило дърво дава лоши плодове, 18 доброто дърво не може да дава лоши плодове, нито прогнилото дърво може да дава добри плодове. 19 Всяко дърво, което не дава добри плодове, бива отсечено и хвърлено в огъня.

10

Явор

преди 8 години

Матей 21:12,13 - 12 И Исус влезе в храма и изхвърли навън всички, които продаваха и купуваха в храма, обърна и масите на мъжете, които обменяха пари, и пейките на онези, които продаваха гълъби. 13 И им каза: Записано е: Домът ми ще се нарече молитвен дом, но вие го превръщате в свърталище на разбойници.

9

Анонимен

преди 8 години

Ето на това викам аз: Библейско! :)))

8

Х

преди 8 години

Редно е и е канонично, Христос да изгони търговците (търгашите БПЦ) от Храма. Поне за това се моля.

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

<<Кой си ти, че да съдиш чуждия слуга? Неговият господар решава дали той стои или пада. И ще стои, защото Господ има властта да го направи да стои.>> (Римляни 14.4)Собственикът на Монитор, Делянчо-мамин, внук на полковника от ДС Ангел Кръстев Ачо, може би предлага да ги дадът на него тези имоти?

6

Александър

преди 8 години

Каквато държавата, такава и църквата й.....

5

Анонимен

преди 8 години

Църквата е една перачница на пари

4

ш

преди 8 години

Нека печели 20 милиона годишно ! Ако си плаща данъците, тегобите, глобите и всякакви други задължения към държавата /ако има такива / и към всички доставчици и кредитори, какъв е проблема? Няма такова нещо, че са се обрекли да служат на ближния!! Обричат се да служат на Господа! И от там нататък трябва да работят и живеят так, че със всяко едно слово и действие да проповядват христовата вяра, служейки за пример и подражание! До колко успяват --- вече можете да съдите.......

3

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че нашата църква е много бедна. Тя не може да плаща на свещенниците си по селата. А висшия клир се е самозабравил и трябва да се вземе спешно в ръце, време разделно е.

2

Тракийски

преди 8 години

Колко *** народ сме станали. Само една смачкана журналистка е нужно да напише 3 реда за това колко взима църквата от наем в София и всички скачат да се обясняват, че са много наясно с мафиотската същност на православната църква. Що не покажете статистики колко взима от наеми в Берлин католическата църква ? Какъвто ни е народът, такава ни е църквата. Всеки се ослушва и се прави на разсеян като другите крадат и накрая само дядо Добри излиза ***, макар че изглежда като най-мъдрия.

1

Анонимен

преди 8 години

Църквата е най-богатата институция в държавата, това се знае. Какво ги правят тия пари?! Защо не вземат да отворят сиропиталища примерно, старчески домове за болни и несретници, кухни за бедните? Тия попове, монаси и монахини какво правят по цял, нали са се обрекли да служат на ближния?!?! Грехота е, затънали са в лой и разкош и нищо не ги интересува!