216

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Има 3 основни субекта и 3003 знайни и незнайни вождове плячкосали по някой район в Сирия.Основни субекти са:1.ИД2.Клона на Ал Кайда в Сирия3.свободната сирийска армия подкрепяна от Англия,Франция и още 8 държави.Всички те са терористи борещи се срещу законно правителство.Ако искат демокрация, то изхода е -избори ,а не война и терор.Иначе филма с Чарли Чаплин -Детето го гледам от 1984г. межди Ирак и САЩ, та до днес в Либия, Ирак, Сирия,Афганистан,Ливан и къде ли не другаде.

215

лесно е

преди 8 години

Много е лесно да се познае кого атакуват руснаците.Досега няма оплаквания от ИДИЛ заради руски набези.Има оплаквания на други опозиционни фракции, че са атакувани от руските самолети...Не е толкова сложно да си направите изводи....

214

Анонимен

преди 8 години

Да живее САЩ и Европа! Най-великите!

213

Анонимен

преди 8 години

Абе, каква опозиция, са тези главорези и човекоядци. Мачкай Вова, мачкай терористите отрочета на САЩ и ЕС. Опозиция, ай сиктир бе.

212

Анонимен

преди 8 години

глупости на търкалета. когато САЩ хвърляха бомби в Косово убиха доста невинни. когато хвърляха боми над София умряха доста невинни. Опита показва че винаги при бомбандировки умират повече невинни.

211

:))

преди 8 години

Аз обвинявам повечето български медии. Те тръбят, че ......---------------Кво са налапали българските медии? :))

210

не на нас тези

преди 8 години

нова тв....работата е ясна -лъжи и дезинформация ,но само бих искал да попитам тази особа която се възмущавала ,че имало и цивилни жертви -когато Буш бомбардираше Ирак ,преди него Рейгън Либия ,още по преди Никсън Виетнам -нямаше ли стотици и хиляди невинни човешки жертви ,нямаше ли убити цивилни ,нямаше ли изстъпления и гаври -ами високохуманите американци какви "шегички" си спретваха в затвора Абу -Гариб ,ами държаните и изтезавани в Гуантанамо?? Така,че стига лицемерие !!!!!!!!!!!!!!!

209

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 314 Спокойно,Путин няма да бомбардира София,не и цялата!Само къщата с магнолиите,къщата на Драгалевския мавър и разбира се натовския щаб!За Плевела няма кой да се хаби.Ха-ха,шегичка,няма да има никакви бомбардировки!Просто ще си налягаме парцалите и това е!На който му трябва световно господство-да си го постига сам!Ние с римляните не можем се оправи,та с Русия ще воюваме.

208

Веселяка

преди 8 години

До АнонименЗа това направо тичай в американското посолство за зелената карта.

207

Анонимен

преди 8 години

Жената каза каква е истината и русофилите напълниха гащите. Путин ако бомбандира София предателите русофили отново ще намерят оправдание, че видиш ли понеже еди какво си Путин добре е постъпил. Уникално свръх великият велик стратег Путин - богът на русофилите, бащата, водачът слънце на съветската секта. Да се свети неговото име, той е безгрешен понеже е велик и велик стратег хаха

206

Веселяка

преди 8 години

Защо тогава ИДИЛ заплашват Русия че ще разрушат кремъл? Защото продажници сте надупени на САЩ, но незнам дали имат толкова надарени ***.

205

Анонимен

преди 8 години

Аве, каква е връзката с цялата тая работа колко часа ток има в двата града???????????

204

Анонимен

преди 8 години

Какво и е умереното на сирииската опозиция като завзема територии с оръжие или са такива защото американците ги лансират за такива

203

Анонимен

преди 8 години

Гледах ги сутринта _ двама продажници и ние имаме доста от това семе

202

димо

преди 8 години

тази направо ме убеди ...нямам думи , какво ли не правят медиите за да манипулират общественото мнение , като че ли лично е видяла къде са ударили руснаците ,като е такава опозиционерка , какво прави тука ,да си отива в сирия и да се бори срещу лошите

201

Анонимен

преди 8 години

Не ни стигат нашите ц... ами сега и сирийци.

200

Анонимен

преди 8 години

*** са си ***!

199

Анонимен

преди 8 години

Тези сороски сирийци,които продават Родината си Сирия на ИД, Саудитска Арабия, Турция, Катар, САЩ и Изарел незабавно да се омитат от БГ,да им се вземат бг паспорти. Такива продажни *** няма да търпим. как не ги е срам?! Ако в момента имахме бг власт трябваше да ги помоли да напуснат БГ. Какво си мислят,че ще се случи в Сирия ако Асад се махне?! Да видят Ирак, Либия, Афаганистан..Безсрамници. Представям си срещу БГ какво биха напарвили.

198

Какво избирате?

преди 8 години

1. тиранина Асад остава президент, Сирия изгонва ислямистите, 2 милиона сирийци се връщат от Европа в Сирия2. Бесилка за Асад, още 20 милиона бежанци заливат Европа, ислямска държава коли останалите християни в Сирия.

197

Анонимен

преди 8 години

Путин не е човек,идол му е Сталин.Той е чудовище като Асад и зверовете от ИДИЛ.През 2004г. след негова заповед в Беслан загинаха 334 заложници, от които 186 руски деца.Много деца получават трайни телесни увреждания (загуба на крайници и очи) и психически разстройства.По-късно едно момиче се самоубива.Днес 300 деца се лекуват в Аланския Богоявленски манастир.До 2008г. лечението се поема от немски фондации. Сега от дарения на вярващи и частично от властта. И парите не стигат. Сега пак уби деца.