45

янев

преди 8 години

УТРЕ ОТ ЕВРОПА ЩЕ ПОИСКЪТ И ДА ПУСКАМЕ ПО ЕДИН ЕМИГРАНТ В СПАЛНИТЕ СИ ЧЕ ДА ИМ Е ПО УЮТНО

44

Елке да те няма

преди 9 години

погледнете на картата гъстотата на жител на квадрат. Там където се целят мигрантите, пратени от И.Д. . са нейгъсто населените точки по земното кълбо. Имат претенции точно за там. И наистина, това създава проблеми не ги решава. Африка е 6 пъти по-голяма от европа, а да не говорим за петната германия. как се увеличава населението-с изнасилване на християнки от мюсюлмани ли. Някой има планове да изличи европейците чрез......А такив анализи са свето...татство

43

хм

преди 9 години

А6о дойдат едно 200 хиляди шведки, аз няма да се оплаквам.

42

Анонимен

преди 9 години

"Ориенталския" ген не само, че не е качествен, но напротив-това е най-некачествения ген, в резултат на женитбите между братовчеди, които исляма насърчава, 90% от малформациите при новородените в световен мащаб са в мюсюлмански страни. В мрежата има хляди видеа на бебета с уродства, от които на нормален човек би му настръхнала косата.

41

Анонимен

преди 9 години

За нас България е РАЙ и ще се погрижим да си остане такава, на който не му харесва-прав му път!

40

Анонимен

преди 9 години

Vavilione, нали ги гледаме в тубата тези арабески, колко са качествени. Сасипаха Сирия, а сега и други държави. Вие турците ги приемайте и поемайте гените им. Отдавна правите опити мъж да роди, сега ти специално сигурно ще успееш поне едно да родиш.

39

gtf

преди 9 години

ми на теория е така, от мигрантите може да се извлече позла. На практика обаче, по-голямата част от тях не са образовани, което ще доведе и до доста по-големи разходи, докато те реално започнат да носят ползи... бедна страна, като България няма как да си позволи подобна инвестиция. Намаляването на населението в същност не е кой знае какъв проблем, ако нямаше ***.

38

Анонимен

преди 9 години

Тука някакъв пишеше, че българите били *** и прочее. Генетичните изследвания доказват, че българите носят тракийски гени на най- старото население на Европа. Има ***, но те се определят за турци, грозни и късокраки и чалнати в главата.

37

Борко

преди 9 години

Зависи какви са мигрантите,аман от ***.Трябваше да си стоят в държавата и да се борят за нея,а не сега да натоварват и др.държави.Много си ние хубава държавата,е работа няма и достатъчно пари обаче да не би в др.държави да е чак толкова добре.ШЪ СЪ ОПРАИМ както се казва.

36

Анонимен

преди 9 години

Каква евтина работна ръка сънува Германия?Ако успеят да накарат арабин да работи,може да кандидатстват за Гинес.Част от тези веднага ще се влеят в редиците на кримиконтингента.Особено афганистанците,като основен производител и вносител на дрога.Останалите или ще се занимават с търговийка или ще чакат така бленуваните социални помощи.Нали така ги агитират за Германия и Швеция-не работиш,държавата ти плаща и може да имаш всяка жена,която пожелаеш.

35

vavilon

преди 9 години

Ориенталския генофонд е много по качествен от балканския. Хората са по здрави и жизнени. Липсват им болести които в Европа ги има отдава защото живеят според нуждите а не според желанията. Всичко това е доказано и затова , България прави фатална грешка , че не ги приема.

34

Sladur4eBG

преди 9 години

До анонимен 58Бе сестро, отде пари за 15 деца инвитро? Ние тука в ромската махала всички искаме богати джихадисти, ама задължително камикадзе да са.

33

Gatsby

преди 9 години

До Млад специалистКолега, получаваш висока заплата защото има кой да ти я даде, а не защото си най-великият спец в твоята област. При други обстоятелства ще се радваш и на заплата от 300 лв месечно. Има много други важни отрасли от обществения сектор, в които работят много способни хора, но поради сбърканата БГ система са силно подценени и онеправдани, затова младите хора напускат България.

32

anton

преди 9 години

не е вярно че не искаме мигранти, искаме но да са поне християни и да са дошли не с цел да цоцат социални помощи а да работят! Добре дошли са !

31

Анонимен

преди 9 години

На германците съвсем скоро ще им се види светът тесен като ги залеят тези така желани евтини работници.Те си въобразяват, че ще ги направят роби или роботи, за да ги слушкат, но те не се поддават на нищо освен да бият челата по пет пъти на ден в земята!А тия отвъд океана, от далече много им е лесно да анализират и да дават акъл.Да си ги вземат те, да им подобряват генетичния фонд, че с тия ГМО, които ядат до 20 години ще се разхождат по улиците им мутанти, а не хора!!!

30

Sladur4eBG

преди 9 години

Някой знае ли skype, facebooк на красивия тъмнокож младеж от снимката? Искам да си обогатя генофонда с него, а дечицата ще кръстим Ахмед, Леонардо, Исмаил, Сополка...после ще ги мисля останалите 10 имена.

29

Ая

преди 9 години

Искаме мигранти, но от Унгария, Украйна, Чехия, Русия, Полша, Сърбия... И т.н. Тоест да не са фанатизирани мамуни.

28

рептил нюз

преди 9 години

Заглавието предполага, че българите са къде-къде по-ниска каста от мигрантите - щом дори българите изнемогват в България, то какво остава за много по-цивилизованите мигранти?

27

Анонимен

преди 9 години

Те сирийците като ги гледам са си баш роми!Ами благодаря,но си имаме достатъчно такива!

26

Анонимен

преди 9 години

Предния пост беше въпрос към 43