102

до 133 от славянин

преди 8 години

Прав си, само смени Путин с Потрошенко и Иран със Саудитска Арабия и всичко си идва точно на място!

101

славянин

преди 8 години

Засега в северна Корея още не избиват по ''демократичен'' начин както правят това атлантическите ''башдемократи'' по цял свят от няколко века насам! Те избиват и собственото си население хуманно и ''демократично'' - с ГМО и атлантически ''ценности''!

100

кики

преди 8 години

Ако в Северна Корея имаше нефт отдавна да са "освободени" от Американците.Но сега ситуацията там не вълнува никого

99

dp

преди 8 години

Кошмарно е разбира се но никой досега не е достигнал мащабите на Сталин.Путин му се възхищава, засега не сме чули за лагери, знае се само за избитите му неудобниполитици и журналисти - но то има време за всичко.

98

БОЛШЕВИЗЪМ =СМЪРТ

преди 8 години

и в Белене е било същото хвърля ли са ги полуживи на прасетата да ги ядът

97

123

преди 8 години

Я ги гледайте приятелчетата на руснаците какви ги вършели ?! Ама то с какъвто се събереш, такъв ставаш !!!!!!!!!

96

vesko02

преди 8 години

За да сме на вълната на червените *** трябва да се случат някои неща,цялата русофилска *** да остане без пенсии и заплати и без това възгледите им са като на терористи,тъй като доста крадоха и продължават да издеватестват над нормалните българи ,конфискация под дулото на техния любимец "Макаров"и хайде друм,свят широк ,спасението е на изток

95

vesko02

преди 8 години

До АнонименТова ли е рецептата,да си върнем комунистическите лагери и държавата ще цъфне,даже не е за коментар

94

Ангел

преди 8 години

Мрачната орисия на СК не е само режима на фамилията КИМ а това че са лишени от всякакви природни богатства които правят СК безинтересна за великите сили както и неблагодарното и невежо население което не знае що е туй свобода нито може да осъзнае смисъла на тази дума.Всички оставаме с впечатление ,че те си заслужават съдбата.Как да помогнеш на такъв народ?!

93

tih velikan 681

преди 8 години

V BG ne e bilo po razlichno.Namerete knijkata Iztezavan zaradi vyarata si ot Haralan Popov.

92

До 124

преди 8 години

Едните са затворени с телени огради, минни полета и картечни вишки, а другите са в Европа с отворени граници и свободен достъп до европейският трудов пазар. Не се ли сещаш за тая работа или?

91

Анонимен

преди 8 години

Всичко което не е руска, комунистическа пропаганда червените каскети наричат лъжа и пропаганда.Невероятно е как почти не се усеща разлика между пленените в култ сектанти и комунистите. И едните и другите оперирани от логика и собствено мнение Каквото им спусне пророка/лидера на партията това е истината, всичко друго е външна атака от лукавия / от злите капиталисти

90

Берлин

преди 8 години

Всички *** и носталгици, които се прехласват пред Раша, са свободни да заминат веднага за Северна Корея.

89

до 112

преди 8 години

Ти наистина ли твърдиш това ? Руските учени и историци не могат да установят дали 20 милиона руснаци са избити в лагерите или 40 милиона . Повече са избити в лагери отколкото са жертвите на от войната. Направо съм изумен до каква степен може да оскотее човек .Точно такива като теб са най-подходящи за лагерни милиционери -убийци като Горанов и Газдов.

88

2+2

преди 8 години

ОБИКНОВЕН КОМУНИЗЪМ

87

vlady

преди 8 години

До Анонимен Наистина в Гулаг е имало доста крадливи или безхаберни функционери обвинени в диверсия, вредителство или саботаж извършили реални длъжностни престъпления, но е имало и голям брой невинни хора.

86

Дпс

преди 8 години

Дпс за това лагер

85

Анонимен

преди 8 години

Все тая, защото деморатичните и хуманни САЩ екзекутират затворници направо с инжекции без да имат право и на лагер.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонименало лудия пенсионер вземай по три хапчета и гледай да избуташ зимата

83

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ПО ФАЛШИВО МЯСТО ОТ АМЕРИКА.НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ СА КАПИТАЛИСТИТЕ.СКОРО ПАК ЩЕ ИМА БКП.БКПБКПБКПБКПБКПБКПИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БКП САМО,ЗА ДА ВИДЯ УЧУДЕНИТЕ ЛИЦА НА ПСЕВДО ДЕМОКРАТЧЕТА И СОЦИАЛИСТЧЕТА.ЩОМ НЯМА БКП ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА,ЗА ДА ВИДЯ ВСИЧКИ ДЕНОКРАТЧЕТА В ПАНДЕЛАТА.