11

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-готиния брадър беше с участието на катето евро,десислава,маги,азис и т.н,смях,песни,купон,и малко интрига ,сега..само битовизми

10

Ставри ЩУРКОВ

преди 8 години

Или по скоро няма бюджет .. другото е фалш защо била излязла . Голям ВИП питай Бирмата

9

Ники

преди 8 години

Не слушам чалга, но това момиче Преслава се държеше готино и позитивно с хората. И вътре в къщата май я харесваха другите участници. Браво, че не се е надула. Дано повече от успелите хора да са като нея. :)

8

Брутал нерезляк

преди 8 години

Преси, Преси на кого ни оставяш! Как ще я караме без чалгийка сега. Както и да е. А бе тоя джино канала или как е там докога ще стои и ще се прави на ВИП. Я да се стегнем и да го изпратим по живо по здраво към американагуа.

7

Бяла вълна

преди 8 години

Тоз Бианкалана(в превод Бялата вълна) уж са помпи преди шоуто че щял да им покаже ВИП в къщата и че техния ВИП в Хамерика бил обикновен живот, а досега нищо не е показал! Само лежкуни по цял ден на тия дивани и пърди!Крайно време е да му спретнат едно меле вътре!

6

sylar

преди 8 години

Balgarski VIP ozna4ava VNIMATELNO IZBRAN ***

5

kokospa

преди 8 години

Какъв ви звезди бе хора?Това предаване е обида за хората които го гледат!разни селяци и простафели се големеят вдигайки си самочувсвието.Обидна и жалка картинка показваща ***,обременени и комплексирани хорица вземащи се на сериозно.СРАМ!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Преситу има шоу алайф дет съ вика в Харманли за тоа излезе...

3

Анонимен

преди 8 години

Приятели, не ви е правилна информацията. Преслава напусна, защото в средата на октомври ще изнася концерт в Германия, а освен това договорът и бе за три седмици. Пак ви направиха постановка и се хванахте. От шоуто искат балъци, пред които да разиграват театрото си.

2

Анонимен

преди 8 години

Преслава напусна заради елементарния похват редакторите да скарат хората, като не им дава храна. Какъв ВИП е това шоу да държи известни личности без да могат да се хранят нормално. За Преслава тази ситуация стана абсурдна и е далеч над нивото да се кара за храна и гладува. Нормално беше да поиска да си тръгне след този български абсурд, който се сътвори с цел скандали, шоу и рейтинг. Ако няма нищо интересно, всички знаем, че като си гладен, хората се карат за храна и в Сървайвър също.

1

А.В.

преди 8 години

Разбира се, че напусна по договор. Направи си позитивна реклама, взе си парите, брадъра сега ще завърти схеми около останалите "знаменитости".