8

асд

преди 8 години

Спирка на Лъвов мост, София. Идва автобуса. Млада дама си хвърля цигарата на пътя, без дори да погледне, че на една ръка разтояние от нея има кошче за фасове, което удобно е поставено на височината на ръката, за да е още по-лесно да си оставиш фаса в него. Беше с висок и як младеж, но ѝ направих забележка.Друг случай млада дама-шофьор, спряла на светофар, си хвърля фаса през прозореца на автомобила. Спирам, правя забележка. Казва "нямам пепелник"?!? Ми сложи си! У вас си нямала кофа и си сложиш

7

Анонимен

преди 8 години

Ако и у нас се прилага съществуващият закон за такива глоби, той би могъл да бъде актуализиран с оглед на днешната ситуация: Ако някой е получил статут на временно пребиваващ у нас, но три пъти бъде глобен за нарушаване на обществения ред, статутът да му се отнеме и в срок от 24 часа да напусне страната ни.Нали видяхте в какво е превърнат от бежанците един петзвезден хотел в Гърция?

6

Анонимен

преди 8 години

Належаща е нуждата и у нас да се глобява не по 50, а по 100 лева за:- хвърлен фас;- храчки по улиците;- кучешки ***.Който няма пари да си плати глобата, да я отработи с обществено полезен труд!Тъкмо ще се открият хиляди работни места за контрольори, които да налагат подобни глоби.Иначе 1 е прав - закон за такива глоби ние имаме, но те не се прилагат.

5

Франзела

преди 8 години

Където има тъмни хора е мръсно и престъпността е висока. То затова, когато се живее нормално се казва "живееш като бял човек".

4

Анонимен

преди 8 години

А в БГ може и оная си работа да развяваш, за това те наричат ВИП, пудкат те в шоу програми и ти дават пари

3

Кс

преди 8 години

В Париж бях през 2008 година. Беше си доста мръсничко. И има много брикет и *** с тунизийски и алжирски произход по улиците. Ако изчистят първо *** от държавата, ще им изчезнат и ***.

2

Анонимен

преди 8 години

FRANZIA E EDNA KLOAKA S MNOGO PROST I NEKULTUREN NAROD.V PARIG E RAZRESHENO DA PIKASH PO ULIZITE,ZASHTOTO NIAMAT TOALETNI,A PO PRKOVETE MOGESH DA HODISH I PO GOLIAMA NUGDA.

1

любопитен

преди 8 години

То и в България има глоба за хвърлен фас, но да познавате или дори чували за някого глобен? Отделно от прилагането на санкцията в белите държави има кошчета за смет със специално отделение за фасове ( за да не подпалят другите *** ) на всеки 50 м. В България контейнерите за смет са на повече от 50 м,а за кошчета можем само да фантазираме.