61

red

преди 8 години

"Днес руските въздушно-космически сили нанесоха точни удари по 8 обекта на терористичната група" ... хахахаха все едно чета статия в Работническо Дело хахахахахахахаха

60

Говорит Москва

преди 8 години

Този Уалид Муалем прави вече изказвания, свързани с баланса между световните сили в Сирия... А само преди месец неговото мнение не значеше нищо. Как се променят нещата, когато зад гърба ти стои военна сила. От човек борещ се, за да запази разклатеното си положение, става авторитет по международните въпроси... Нещата от живота, така да се каже!

59

НФБ

преди 8 години

САЩ веднъж за винаги да престане да налага своя модел...да престане да по държа опозиции..защото и другите страни могат да отговарят огледално а от това света няма да стане по сигурен...

58

НФБ

преди 8 години

До ШопОпозицията е в парламента..Някой с оръжие в ръка е терорист..Това е американско правило..полицията застрелва всеки чернокож ако има нещо подобно на оръжие..дори да е бута форна играчка..никакви парамилитерни групи не трябва да има.Иначе Русия и Китай да въоръжават умерената опозиция в САЩ. ..

57

Анонимен

преди 8 години

20 полета, а само 8 цели са поразени .....?!Или руснаците пак са били пияни, или бомбите им са фалшиви, или всичко е ала-бала.Както всичко руско - чист *** и много пропаганда.Ама като започнат да се връщат войници в чували, тогава ще го видим рейтинга на джуджето ;)Путин е изчадие от кръвосмешение между Сталин и Хитлер!

56

Илко

преди 8 години

Ирак: САЩ въоръжават "Ислямска държава" Американската авиация предоставя въоръжение на Ислямска държава в Ирак, твърдят депутати в местния парламент и представители на иракската власт,

55

Браво Путин молодец

преди 8 години

Русия поразила 8 цели на враговете на ИД в Сирия с 20 полета

54

Анонимен

преди 8 години

Ей тези руски дипедавци какво са написали,..."въздушно -космически " сили....Много любов, много издигане на великата червена армия......

53

Анонимен

преди 8 години

Щом Кадиров си трае зачи всички чеченски терористи от ИД са здрави и читави, и поздравяват руската инвазия на тяхна страна.

52

Анонимен

преди 8 години

Браво на кремълската мафия ...и тя даде приноса си за световния мир !

51

Анонимен

преди 8 години

До 25г.Заглавието е красноречиво 8 цели с 20 полета :)За сравнение, турските ВВС преди 2 седмици в Ирак - 21 самолета, 80 бомби, 64 ПОРАЗЕНИ ЦЕЛИ,( използват умни бомби),руснаците предполагам са хвърлили 80 бомби за 8 цели, ако не и повече :)....................Много филми гледаш и по цел ден висиш пред компютъра.Реалността е много по различна.

50

Виц

преди 8 години

"Двама терористи от ИДИЛ си приказват след като са разстреляли сирийски военни:-Като видиш,че почват да ни обстрелват-ще хвърлиш автомата през оградата.-Е що?-попитал другия.-Така и така ще ни изтрепят,ама ти ще си "цивилна невинна жертва" от "умерената опозиция"."

49

25g.

преди 8 години

До 97Че руснаците имат 2 бази в Сирия още преди войната, 2рата модерната я завършиха преди 3 години, а отделно пратиха 24 самолета на сирийците. Путин отдавна каза, ''Небето е нашо.''

48

25г.

преди 8 години

Хайде бе, къде са великите защитници на ФАЩ? До вчера обясняваха колко са слаби руснаците, пък днес се губят. За един ден руснаците направиха повече отколкото хамериканчетата за 2 години. :D Няма излишно 40 удара направили, къде, какво, как, с какво нищо не казват, дойдоха руснаците за 1 ден 8 точни удара със пълна информация. :D Май тоя месец цената на петрола пак ще скача, американците няма откъде да вкарват. :D

47

Иванчо

преди 8 години

Изтребителите да онез от "хуманитарната " помощ дето искаха да минават през вашето небе :)

46

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо като "умерени опоненти". Това е измислица! Защо американците не удариха петрола с който търгуват контрабандно?! И на малко дете е ясно, че си играят игрите както с Ирак и Афганистан навремето.

45

Поп Грую

преди 8 години

До Шоп"Я сама сирийка, из Ракки, дочь офицера. Поверьте, тут не все так однозначно, никто не хочет, чтобы русские бомбили ИГИЛ."Дървен, това познато ли ти е?Пък и знае ли човек, може иги;ците да са се обстреляли сами, може климатиците им да са гръмнали.Това със сигурност ти е познато...Хи-хи-хи! Лягай си, ***!

44

Анонимен

преди 8 години

Как днес "независимите медии" започнаха да нарича терорист от ИДИЛ оставил подпрян автомата си на стената и седящ на пейка или празен сандък от патрони-"невъоръжен цивилен сирийски опозиционер" или "цивилна жертва на бомбардировка".

43

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са стабилни! Сега ще избият цивилното население на Сирия и ще решат проблема на Европа с бежанците! Просто няма да останат такива! Да си жив и здрав другарю Путин - трепи наред ;-)....Те бежанците си стоят в бежанските лагери в Ливан,Турция и Йордания.В Европа идват емигранти представящи се за бежанци с фалшиви паспорти,не говорещи сирийски,като 70 % от тях са само мъже.В Сирия няма вече цивилни,те са в бежанските лагери отдавна-има само ИДИЛ-ци и "умерено опозиционен башибозук"

42

Анонимен

преди 8 години

и една дума не им вярвам