108

Анонимен

преди 8 години

Ако приемем, че руснаците на са ударили цели на ИДИЛ, по какво са бомбили тогава? По цивилното население ли? Значи тези от ЕС и САЩ са абсолютни смешници.

107

До 193

преди 8 години

Ти пък от къде знаеш ,че Асад е кръволак бе.ААаа,,американците така казват ,така казват и тези които искат да му седнат на мястото.За твое сведение ,когано Либия и Сирия се управляваха от "кръволаци"ние българите давахме рушвети и търсехме връзки да ходим там на гурбет.Ако ти си невръстно пале ,питай баща си да ти разкаже.Процъвтяващи ,богати и подредени държави ,които сега такаса демократизирани ,че хората бягат от там

106

Анонимен

преди 8 години

С Русия в сърцето

105

номер2

преди 8 години

Има ли нормален човек, който да вярва на кремълското джудже? Елементарно! Путин защитава приятеля си! Кръволока Асад!

104

ахЪ

преди 8 години

Добреее беее ! А когато другите държави бомбардират ИД уцелват само лошите и никога "няма" цивилни жертви ! Смешнициииииииииииииииииииииииииииии

103

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ТАМ КЪДЕТО СА МИНАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ , АНГЛИЧАНИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ - КРЪВ, ГЛАД , АНАРХИЯ , МИЗЕРИЯ , РАЗДОРИ И СМЪРТ. СПРАВКА- ЛИБИЯ , ИРАК , АФГАНИСТАН УКРАЙНА И КЪДЕ ЛИ НЕ . ТЕЗИ МАРОДЕРИ ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТИ НА ПУТИН ; БЕЛИЯТ ДОМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ПО НЕКАДЪРЕН СТОПАНИН

102

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа сведение на никога не видели казарма и военно обучение...За разлика от Афганистан,където релефа е планински и позволяваше на талибаните да се крият в пещерите в Сирия е съвсем друго.Ако руснаците ги подкарат,както те си знаят за един месец силиците на *** от ИД ще намалеят с 50-70 процента...-------А дали релефа няма да помогне руснаците да намалеят със 50-70 процента ?

101

Анонимен

преди 8 години

Не сме се и съмнявали че ще отхвърлят. Те по подразбиране всичко отхвърлят."Хуманитарна" помощ щяха да доставят, Курск не беше потънала, в Украйна няма руска армия и т.н.Всичко при тях е едно голямо отхърляне и изхвърляне, но има доста *** народ който им се вързва. Най-много в БГ!

100

Анонимен

преди 8 години

До 179.Пропаганда,лъжи и убийства прави Чичо Сам!

99

Анонимен

преди 8 години

За всички не предубедени хора става ясно че войната срещу ИД съществува единствено в полето на руската пропаганда. Путин води грозна война срещу опозицията на Асад, защото според осведомени на Асад му са оставали броени дни до неговата капитулация пред сирийската опозиция. Асад както и патрона му Путин никога не е влизал във въоръжени противоборства с ИД, винаги се е оттеглял пред тях и ги е оставял те да се разправят с опозицията. Ето това е налагане на "руский мир". Пропаганда, лъжа и убийства

98

Анонимен

преди 8 години

"Москва не е информирала Париж за атаките."----А, надо ли?

97

wild horse

преди 8 години

След като от 3 години им гледа сеира,Путин ясно им каза,дръпнете се сега аз ще покарам. И понеже всички знаят ,че ще успее сега му завиждат,измислят провокации,публикуват стари снимки на убити цивилни от 2011 год,които който не го мързи може види в нета. Част от същите снимки бяха използвани и за Украйна. Колкото и да се плюнгавят хегемонията свърщи. Светът става друг и краварите трябва да отстъпят,би им било от полза да се поогледат,че се замозабравиха

96

чибурашка

преди 8 години

Само Путин може да избави света от краварската инвазия и го показва твърдо и ясно, *** от яд скапани *** и вашият ред идва !!

95

Анонимен

преди 8 години

Путин май обърка Сирия с Крим !

94

Доктор Чурков

преди 8 години

Бранникът, Наполеон, Шопът и СТРАНДЖАТА от 4-та стая веднага да се прибират в стаята, че да не вадя големите инжекции!

93

Анонимен

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКАко се беше научил да пишеш грамотно и разбрано, нямаше да ти перна минус.

92

Анонимен

преди 8 години

С френски урви работа да си нямаш. Голям рев, голямо чудо, *** нато нанасяше "въздушни удари" две години, сега руснаците хвърлиха пет тона бомби и голям проблем!

91

Аз Малдив

преди 8 години

Лоран Фабиус бръщолеви повече и от Обамата - руснаците му се обадиха, ама по телефона в Мистрала и нямаше кой да вдигне.А относно второто му условие "Второто е да има широк политически процес, който да завърши с напускането на властта от президента Башар Асад" - тоя е решил процеса да започне направо с готова присъда.

90

Боби

преди 8 години

До Бранник 154Дори в България не можеш да ми кажеш 5 имена на националисти(без подлогата Болен Лидеров той е всичко друго но не и националист)Разбираш ли НЯМАТ ЛИДЕРИ. Ако имаха щяха да ги ликвидират или дискредитират. В ЕС не са все още достатъчно силни Националистическите движения за да предпазят лидерите си.

89

Клюмнали петли

преди 8 години

Тия па френците се взеха твърде насериозно. Той Путин знае, че като предупреждава САЩ, това автоматично означава предупреждение и за васалите на САЩ.