16

Анонимен

преди 8 години

Няма адекватно действие от страна на полицията, няма адекватно повдигнато обвинение, няма и присъда, която да отговаря на деянието.. дерибейства на воля, изнасилва, коли и ограбва възрастни и беззащитни хорица.

15

Анонимен

преди 8 години

МВР е създадено не да пази народа, а да ПАЗИ ВЛАСТТА ОТ НАРОДА!За това им дават по 2 000 000 000 лв на година, башка колкото си откраднат допълнително.Управляващите комунисти плащат тези пари, за да са сигурни, че и утре ще дерибействат над народа.

14

Анонимен

преди 8 години

Руснаците така и така плющат братята им в Сирия, да минат оттук изстребителите над Столипоново и Филиповци

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Преди Герб , кой управляваше една година ? Преди тази година беше пак герб , а преди него , кой управляваше ? Айде стига с това герб. Не само те , ами всяко едно управление до сега няма волята да се справи с този проблем и решението му за употребата на оръжието. И ако човек си напъне малкото останало сиво вещество ще се сети защо.

12

гъзолизци

преди 8 години

Стига с това роми бе нещастници. Дори проверката на правописа я подчертава , като грешна.

11

Анонимен

преди 8 години

Такова чудо и през турско време не е било, убеден съм-всичко е измишльотини на историята.

10

Анонимен

преди 8 години

Това ще е дереджето, докато управляват гербери ченгета и ***. Ако бяха приели предложените от Атака промени в НПК и закона за оръжията, касаещи самозащитата, за да могат хората да защитят живота, честта и имота си нямаше да е този ежедневен бандитизъм и терор. Така че пак си изберете герб и ревете по форумите.

9

Анонимен

преди 8 години

Два милиарда лева е бюджета на родната полиция.2000 милина лева!Защо нямат участъци по селата?

8

обикновен българин

преди 8 години

Не че защитавам ромите, *** такава информация - "Вероятно роми са убили дядото...", наблягам на вероятно, ми звъчи несериозно, особенно когато става въпрос за убийство! Аз също мога да дам такава информация без грам идея да си нямам от случая, мога да кажа обаче, че вероятно може да са полицаите, политиците, извънземните, майката на тоя дет го е казал..... и т.н. Я се съобразявайте бе ееее, за убийство става въпрос, не за тикви и ябълки!

7

Анонимен

преди 8 години

До РеконкистаНие не сме на нивото на 21-и век. Ние сме на равнището на САЩ след Гражданската война между Севера и Юга, нали вследствие на нея робите от южните щати са получили свобода и, не знаейки какво да правят с нея, масово се превърнали в мързеливи ***-просяци или в разбойници. За да защитят семействата си и плодовете на своя труд, градивните личности прилагали линч, когато хванат подобен крадец или убиец. А за справяне с наглеците, които калпавите закони закриляли, бил създаден ККК.

6

Реконкиста

преди 8 години

Така изглежда геноцидът в 21ви век в България! Къде хелзинския комитет!???

5

R

преди 8 години

До КуКлКлРезултата 15/15 явно е бил от интелигенцията, щом са гласували за герб :)Пустите му гербаджии, взеха та забраниха носенето на огнестрелно оръжие , а таман от БСП и ДПС го бяха разрешили със закон.

4

Анонимен

преди 8 години

Строги наказания са наложителни

3

Анонимен

преди 8 години

Италианци? От Рим? Сигурни ли сте в информацията, която разпространявате, dnes.bg? Да не стане скандал, че набедявате чужди граждани в такива тежки престъпления !!!

2

КуКлКл

преди 8 години

Герб са най големия враг на българския народ ! Както казва коментар номер 1 .....защо са против въоръжената самоотбрана ? Единствената причина е да запазят ромите за сметка на българите ......не пращат полицаи в селата защо ? Въобще не правят нищо за българите ! Най-лошото е че именно българи заедно с ромите гласуват за Герб ..................

1

Анонимен

преди 8 години

ГЕРб отказват да върнат смъртното наказание и разширят въоръжената самоотбрана.