25

Кукувица

преди 8 години

Пък старшината в казармата казваше- Все среднисти и вишисти и един Началник влак!Те понее народните представители мноо са се образовали, та сиа и книжките ша раздават с средно. А меката хартия ще се дава само на вишисти. Той Бойко разказва за Винету не сащото е чел една книга, а за доказателство, че изобщо може да чете.Значи шофьорските книжки- със средно, а да гласуваш може и без никъкво- така ли излиза? Бат Сали ще си го гледкате у съединението праи силата. И глупостите дет ги дрънка..

24

:D

преди 8 години

шменти капели, 7 години. Пък то тогава някой ще го отмени преди да влезе в сила. Айде пак гласувайте за тия там (нямам подходяща дума за тях).

23

Анонимен

преди 8 години

Скоро в булгерия ромите ще се раждат директно със средно образование

22

Анонимен

преди 8 години

Защо цените на тока се вдигат сега, а този закон влиза в сила чак след 7 години?????????????????????????????????? Шизофреници ли са тези или ДА?!?!!? Че и им плащаме на всичкото отгоре!

21

Анонимен

преди 8 години

Предлагам, всеки, който ще става шофьор, първо да се явява на теоретичен изпит пред държавна комисия, която да решава да бъде ли допуснат кандидата до практическо обучение в автошкола, или не. Комисията да се състои от трима равноправни членове:Един инспектор от ДАИ, един пострадал при ПТП с трайни увреждания и един, който е загубил близък в ПТП (родител, дете, брат или сестра на убит в ПТП). Този месец на два пъти щяха да ме затрият, защото си нямат представа ни от знаци, ни от Правилник.

20

44

преди 8 години

Абе,защо сте толкова улави!Колко роми ще завършат 10-ти клас-те момичетата на 17 г.имат по две деца вече.На коя планета сте?И какво е това 10-ти клас-ни риба,ни рак. т.е. нито основно,нито средно.Но върховият момент е забраната да се ползват мобифони в час-това е просто нашият български принос в европейското образование,когато светът прави "технологична класна стая"т.е. пълна с електроника!?Този закон е пълен провал!

19

t. Ivanov

преди 8 години

Като цяло добре но трябва и компромис за паралелки със засилено изучаване на език на пример където 8ми клас е езикова (нулева) година без разказвателни предмети и в последствие изучаването им се забавя с 1 година, т.е. в 10клас си с учебници за 9ти и т.н. Какво ще става в тези случеи??

18

11

преди 8 години

Защо законът за пенсиите влиза в сила веднага, а този - след 7 години? Питам и не чакам отговор. Партийни им работи, сметки, каквото искаш друго, но не и държава!

17

Анонимен

преди 8 години

Не може маймун който не познава буквите да кара кола, не може!!! Като спират шведи катаджиите да им дават вестник и писалка. Да прочетат 2-3 изречения и напишат толкова. Особено в Прованс. Ще се хванете за главите колко народ си е купил свидетелства.

16

Анонимен

преди 8 години

Браво!

15

Анонимен

преди 8 години

Сега ще купуват дипломи но вече се проверяват. Да отпаднат маймуните които не могат да четат и пишат. Крайно време беше.

14

Анчо Шукри

преди 8 години

Тези промени дето ги гласят за след 7 години няма да влезът в сила щото дотогава България ще е ромска държава и ще важат законите на мешерето.

13

Анонимен

преди 8 години

Абе през 5 години на проверочен изпит пред КАТ обаче - да видим колко "книжки" ще отпаднат.

12

10 клас

преди 8 години

Първо ще трябва да обяснят какво е това жувотно "10 клас" :)

11

Анонимен

преди 8 години

До sante_dog Купуват ги. Наскоро един разправяше как в тяхното село ги изпитвали - дошъл майор от КАТ (още когато КАТ са изпитвали) - по 200 лв на калпак (тогава със 100-150 лв студентите караха месеца) и едно агне и по едно "кръгче" и айде работата готова...

10

edin

преди 8 години

След 7/СЕДЕМ/ години!!!Тия ни взеха за мезе!

9

Анонимен

преди 8 години

А за гласуване - кога ще се иска средно (ако може и с успех над 5.00)

8

Анонимен

преди 8 години

Тогава пък ще тръгне Схемата Менте-Диплома 2000 лева

7

Анонимен

преди 8 години

Идат ИЗБОРИ почват са Манипулират и Лъжат

6

FBI

преди 8 години

Едва ли това ще се случе , колко книжки до сега са буквално продадени , колко Сърби в Германия са с български документи за самоличност закупени по 1500 евро от България , нито един хванат няма до сега и няма да има