104

пенко

преди 8 години

Уилям Померанц е зам. директор във Вашингтон ! Какво повече... "ред сълзи ...ред сополи" е казал българина ! Путин "дръзнал" " имперски амбиции" / а еврейските САЩ / ! Към тези ,които се крият зад - -умира ви идола ...умира !!! Пострадалите/ от намеса на САЩ/ страни- никога няма да им ходят по "гайдата" /особенно тази -против евреите /-пример Египет, Судан, Ливан ида не изброявам :от южна америка, тихоокеанския регион -навсякъде!!!

103

Анонимен

преди 8 години

както винаги *** си чете украйнските новости и преразказва. *** всичките действия на Русия са координирани със всичките които участват в тази борба срещу ид. и освен инструктури като военни Русия няма да прати там и не е пращала. по въпроса работят умни хора и знаят точно кого да бомбардират защото знаят кой каква двойна роля играе. а баш щаб квартирата на ид няма да я бомбардират защото всеки знае къде е тя . а и еллоу стоун няма да издържи..

102

АА

преди 8 години

Ако Ислямска държава бъде ликвидирана,всички правителствени лица в САЩ трябва да си вържат черно(нашите марионетки - също). Няма да има с кого да плашат европейците и да им пращат тълпите бежанци.

101

Анонимен

преди 8 години

"СОБСТВЕНИЯ СИ КАПАН" ?! Нещо не разбирам смисъла на това словосъчетание?Кой всъщност постави капана и накрая го задейства? Защо Путин трябваше да се намеси?Кой снабдява ИД с оръжие през океана?Кой първо подкрепи Асад а после го обяви за ЗЛОДЕЙ? Не вкарвайте ПРОПАГАНДА И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! Платена медия сте, това е ясно на всички!

100

Димитър

преди 8 години

Абе направо ужас... Почетете малко актуалните медии - ако ще в Германия, Франция, даже и в самата САЩ. С подобни статии само пораждате поредната доза смях и желание никога повече да не отварям сайта. За г-жа *** - няма да коментирам. Обаче как не разбрахте, че хората у нас вече не са в толкова дълбока дезинформация, както беше в началото на прехода.

99

xerox

преди 8 години

Цяла красива София (от която не ни е срам пред гостите) - построена от Австрийци, Чехи, Германци. Църква и иконопис (с които правилно се гордеем) - вдъхновени от Византия. Пътища и амфитеатри - построени от Римляни. Национална кухня, фолклор и Възрожденска архитектура - наследство от Османци. А злодеите, донесли единствено вреди, погром и опустошение на милото ни Отечество, се оказват най-любимите същества на моите сънародници??? Моля ви, обяснете ми този парадокс, който аз не мога, не искам и отказвам да разбера.

98

kokospa

преди 8 години

Единсвеното което кара Путин да предприеме ударите в Сирия е Стратегическите интереси на Русия(базите на Ср.море) и запазването на влиянието си в региона чрез оставане на власт на Асад.Той ще падне но Русия иска да подготви заместника му.За това и трябва време.

97

Анонимен

преди 8 години

Като за джуджето стане наперено в бензиностанцията, ние можем да го подслоним. Хем имаме много русофили, хем дотогава Туркия ще охранява въздушното ни пространство. Само да внимава с (руските) доктори, да не го бастисат преждевременно, както другаря Сталин.

96

Mich

преди 8 години

Моето момче, САЩ не искат да решават проблемите на Сирия или Ирак, това вече не стана ли ясно? Всеки си гледа интересите както и руснаците. Въпроса е кой ще го играе Римската империя, тук няма добър или лош. САЩ имат стратегия разделяй и владей и в момента ЕС поради необмисляната си политика страда от тази стратегия с беженците.

95

BG

преди 8 години

Америка не е способна да реши сирийския и иракския въпрос.Това отдавна е ясно.Подпомага ИДИЛ и държи конфликта отворен за да навреди на всички включително Европа за да се предприемат сухоземни операций но със слабо или никакво участие на Американски сухопътни сили.След като се провали с усилията си да подготви военна съпротива на Асад Америка иска някоъ друг да обере пешкира са своите провали в Сирия и Ирак но така че да и е изгодно на нея и на нейните икономически интереси.Ако Америка искаше първо щеше да спре износа на нефт от ИДИЛ и да му спре финансирането.Не е тайна че колони от нефтовоси

94

Феб

преди 8 години

*Уилям Померанц е заместник-директор на института "Кенан" в центъра "Удроу Уилсън" във Вашингтон. - без коментар - какво друго да каже

93

скука

преди 8 години

неска нещо ми се губят нашите политически * и поми.яри без тяхните мазни сурати е скучно.

92

Анонимен

преди 8 години

Путин е малко комплексирано човече, което се опитва да се прави на мъж за да се хареса на гимнастичката, негова любовница от немай къде, но това заиграване с крехката му мъжественост изобщо не е безопасно за световния мир! Жалко че Обонго е страхлив президент, ако беше станал президент някой от ястребите, досега да са го накълвали по голата тиква!

91

Анонимен

преди 8 години

Путин е бита карта! Обама само чакаше сгоден момент да му опъне ушите! И той дойде с изпращането на руското пушечно месо в Сирия!

90

Крис

преди 8 години

сащ никога неволно не правят нищо

89

681

преди 8 години

Правете благодарение на този разумен политик ,че е взел важно решение и ще спасява света от краварските безумия иначе жална ви майка с нашите и чужди ***!

88

Одесса

преди 8 години

Цял свят знае че Кудрин е Алексей Кудрин а не Александър.

87

putin

преди 8 години

Ne triabva da suobshtavam na nikogo kakvo pravia v Siria. Imam si dogovor s Asad ot dulgi godini i si go izpulniavam. I vupreki tova obiaiavam namereniata si publi4no. Dori na Obam4ik mu kazah cial edin 4as predi da atakuvame.

86

Анонимен

преди 8 години

ИДИЛ е произведение на КГБ и сега недоклатеното кремълско чучоло ще се мъчел да го премахне! Как да стане?

85

Анонимен

преди 8 години

Прекрасна статия!