44

42

преди 8 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪРНЕМ БАЛОНИ И ДИРИЖАБЛИ НА ВЪОРЪЖЕНИЕ. ТО ДЕТО ЩЕ КУПУВАМЕ Ф 16 СЪЩАТА РАБОТА, ВМЕСТО ТИЯ КОРИТА.

43

fripp

преди 8 години

Су 35 никога не е предлаган на Бразилия. Там тендера за закупуване на самолети от този клас се влачи 12г. и другите участници са френския Рафал и сборния Тайфун. Грипен печелят, защото са най-евтини. Същото става и в Швейцария - там този самолет е оценен като най-слаб в сравнение с горните два, но пък е най-евтин. После обаче се отказват на референдум и от него. Но ако ще имаме изобщо някаква бойна авиация, да го купуваме иначе ще берем срам, ако останем без самолети.

42

eni4er

преди 8 години

До TOTOЗнам бе тото ,еничерите са най- боеспособния корпус в османската армия,а до колкото за насилствено отнемане малко се съмнявам .По скоро е било на доброволни начла.Колкото до F-35 нали знаеш историята за киселото грозде.................

41

TOTO

преди 8 години

do 47 eni4er nali znae6 kakvo e eni4ar, nasilstveno otnemani desa hristiani ot balkanskia poluostrov, akolkoto do F-35 pointeresuvaise kolko darjavi gi otkazaha.

40

Анонимен

преди 8 години

за закупуване на нов многоцелеви боен самолет, който да бъде на въоръжение в Българската армия до 2018 година"Какъв самолет само!! Да се закупи боен самолет който да бъде на въоръжение само 3години????

39

Прав си комшу..ха,ха

преди 8 години

То , целата България си е ---колкото ..."пикането на мачката"....Само да пръднеш----и излизаш по инерция ,зад границата...

38

eni4er

преди 8 години

Спокойно комшу,нямате нужда от самолети.В Турските ВВС до 2018 ще има 100 бройки F-35 тъй че ние ще ви пазим от братушките ви. Да са живи и здрави АГАЛАРИТЕ......

37

Ха,ха,хааааааааа

преди 8 години

Супер!Руските щайги ---НА СКРАП!Стига НАРОДНИ ПАРИ ЗА ТИЯ РУСКИ ***!

36

Анонимен

преди 8 години

Станала е грешка.Имали са предвид 2028година.

35

Чекист

преди 8 години

Яееее...:) Ай честито за самолета... Като се сетя едно време какво беше в Безмер и като чета сега тази велика новина... :)))

34

бг

преди 8 години

За какво ни е един изтребител. По-добре с тези пари подсилете границите. Сега там е слабото ни място.

33

майорси

преди 8 години

те за това беше цялата дандания в Украйна ..да накарат източна европа да се изръси в джобовете на американско-еврогейската веонна индустрия !ама че сме *** !

32

kk

преди 8 години

Tatko 6te mi kupi kolelo ,ama drug pat

31

тихомълком

преди 8 години

Целта на продажните управляващи е, тихомълком да узаконят инсталирането на американски атомни бомби в България, ужким да ни пазят от Русия!

30

Щирлиц

преди 8 години

Ако има къде да кацне...

29

Анонимен

преди 8 години

С нормални политици до 2018 България вече може да е световна военна и икономическа сила. За сметка на това България щяла да има ЕДИН "НОВ" самолет не ясно какъв и не ясно за колко купен втора употреба.

28

Анонимен

преди 8 години

2019 г. ще излязат първите космически дронове и дроиди и Ф16 ще са за ***. По-добре е завод за дронове и дроиди заедно с ядрени ракети в България за да има превъзходство над ислямските държави.

27

a

преди 8 години

Даже бежанците казват колко е зле в бг. За какво са тези самолети. То на границите да няма никой всеки ще минава транзит.

26

anonimen

преди 8 години

to 2018 moje NATO da nqma te samolet 4akali

25

kokospa

преди 8 години

За незнаещите-Турция вече произведе своите 230 броя модерни Ф-16 блок 50.Така че остават другите варианти:Ф-18Ф,Грипен като Унгария и Чехия или Юрофайтъри!Въобще не става въпрос за руска техника.Те не произвеждат такава за натовски страни.Точка.По структора трябва да имаме 2 пълни бойни ескадрили-общо 24 самолета.Е ще видим