185

Анонимен

преди 8 години

Прасето и Яйцето от Улайна сигурно са изправили ушите след тия новини

184

буратино

преди 8 години

тази новина толкова ме изкефи , че освободих достатъчно кална маса , която сега обвивам в хартия и ще я пращам на босия , че му свършват мунициите срещу ид , което се намира в парламента и ни избива със законите и кражбите си които са се превърнали в терор за българското население иначе браво на путин и на народа му

183

АлексСпб

преди 8 години

До Да 303Да разбрах :))... Обаче что се касае до въпроса - има междудържавни споразумения за военно сътрудничество, при това деталите на такива споразумения не са публични.Затова подпомагаме официално на Сирия. Например, България е член на НАТО, ако някой нападне, да кажем, Турция, и алианса ще рече да подпомогне - и тебе могат да те облекат в бойна униформа и и ще идеш до комшииите

182

Анонимен

преди 8 години

Спокойно!Руснаците се уплашили отказали да ходят в Сирия- разбрали,че с българския правителствен Фалкон президента и премиера на БГ се отправили към театъра на бойни действия и докато свърши горивото му щели да свалят всички руски самолети!

181

До 299

преди 8 години

До Анонимен 299 "Е ??? Като няма да освобождават ... какво ще правят руснаците там ???? На теб съседите ти ако се карат, ти ходиш ли да взимаш страната на някого от тях ???" То не е съвсем коректно, да пренасяш държавни отношения (със сключени военни съюзи, алианс) на битово ниво, обаче добре... Ако виждаш, чем комшия ти дупчи жена си с ножа, кво ще направиш .. ще я освободиш ли .. или ще се направиш на невидял

180

Милко Балев

преди 8 години

До Одисей 1Да, искаме си всичко! И образовонието, и здравеопазването, и сигурността на държавата, и сигурносттана улиците, и работещите заводи, и полетата с всякакви плодове и зеленчуци, и пълните с животни ферми, и пълните с млади хора села и градове, и атомната централа, и токът по 2 стотинки, и вкусните колбаси от месо, и сиренето отмляко...Искаме си Тодор Живков!

179

Анонимен

преди 8 години

Съвременните диктатори са най-добрите познавчи на "общопризнатите принципи и нормите на международното право" , но го четат като дявола евангелието !

178

анонимен

преди 8 години

ДНИТЕ НА АСАД СА ПРЕБРОЕНИ! НА ПУТИН В РУСИЯ ИЗТИЧА ВРЕМЕТО! ТОЗИ ОПИТ ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ УКРАЙНА И НЕСПАСЯЕМАТА ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА НА РУСИЯ, САМО ЩЕ УДЪЛЖИ С МАЛКО АГОНИЯТА! !!!!!

177

Бранник

преди 8 години

293 Баба ти вангелия е сатанистка и вещица кьорава, говорила е това което и каже Дс- то и агентурата им. Още по тошково беше "станала" първа врачка на Бкп- то, сесесере- то и т.н

176

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 288Доколкото знам, никой от официалните източници не продума за "освобождаване на някой си в Сирия".Озвучена целта е "подпомагане на Сирийската армия".

175

геров

преди 8 години

ДАЙТЕ ДРУГА НОВИНА!!ТОЗИ МЕШНИК ОМРЪЗНА НА ВСИЧКИ! ПОВРЪЩА ИМ СЕ ОТ МИЛИЦИНЕРСКИЯ МУ МАНТАЛИТЕТ! !!!

174

Бранник

преди 8 години

290 Последен и ПОБЕДЕН КРЪСТОНОСЕН поход, Америка я пази Господ, на изток е мрака!

173

АлексСпб

преди 8 години

До АнонименКлючова дума беше "с оръжие". Ако се прави на цивилен, гледай да няма синини от приклада, да не мирише на барут, гледай му джобове - ако е носил в тях куп патрони, ще останат малки количества метал, петна от оръжейно масло по дрехите и тн... ако не такъв "цивилен", что да го избиваш.

172

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 286Мноо експерти тука по Сирия бееее, мноо мозък има още у тая България! Има още какво да дадеме на запада! Муафафа

171

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 280 "? В тая гражданска война в Сирия, шиити срещу сунити, там дето се избиват ... руснаците как ще разберат кой какъв е ????" Много е лесно, който е насреща ти с оръжие - той е враг, убий го... Пак шиит ли е, сунит - както казваше един папски легат - "Убийте ги всичките, Господ ще познае своите"

170

Анонимен

преди 8 години

Идвайки на власт Асад напълно съзнателно използва липсата на контрол в зони от Сирия, държейки сирийците в постоянен страх заради удобните му терористи, а в това време тихомълком се разправя с опонентите си. Проблемът обаче е, че тези зони започнаха да се разширяват повече от желанията на Дамаск и най-накрая се отвори гражданска война. На Асад не му пука за сирийците, представя се за спасител а всъщност е най-големият виновник за станалото, доказвайки неспособността си да управлява страната.

169

Анонимен

преди 8 години

До ...един...Ми хубу о'боже на интелекта. Бегай си напраиш една клизма за прочистване

168

Анонимен

преди 8 години

Джихадистите имат избор. Или обратно в Саудитска Арабаия или "солнцепек".

167

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са големи войни. страх нямат

166

...един...

преди 8 години

Толкова сте жалки,толкова сте зомбирано-***,толкова сте умствено и мисловно елементарни,толкова сте невзрачно-незабележими и почти на НАНО-ниво в сравнение с ония,които дърпат конците на този полудял,обречен свят,ЧЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ФАКТА,че сме от един и същ биологичен вид!Просто-не заслужавате никакъв коментар от по-различните от вас!