16

морски

преди 8 години

Слава на Русия!

15

Анонимен

преди 8 години

Политиците от САЩ и техните слугински страни, включително и България, живеят в тяхната си паралелна вселена. Докато хората ясно виждат какво направиха те (сринаха Близкия Изток до основи с бомбите си, сринаха Либия по същия начин), политиците им говорят коренно различни неща. Сега САЩ разбраха, че тотално объркаха нещата и се чудят как по-тихо да избягат и да оставят друг да оправя разрушенията. Трябва да се махнем от НАТО час по-скоро, членството там е толкова срамно, колкото съюза с Хитлер.

14

Анонимен

преди 8 години

Джон Кери смесил анаболи, дрога и доста алкохолПрочети още на: dnes.bg/crime/2015/09/30/djon-keri-smesil-anaboli-droga-i-dosta-alkohol.278097

13

Анонимен

преди 8 години

САЩ ли са избрали Асад, че да му искат оставката?И кой ще го замести, като го махнат ... "умерената" сирийска опозиция, на която основната роля е като я обучат и въоръжат да мине на страната на ИДИЛ. Каква е политическата платформа и ориентираност на тази сирийска опозиция, или може да борави само с оръжие.Ако има избори и сирийците пак изберат Асад ... какво правим?Или важното е да го махнем, защото не ни слуша и не ни позволява да си разиграваме коня там!

12

SS

преди 8 години

да де, ама САЩ вече не са в позицията да настояват за каквото и да било в Сирия... :)Кери може само да хване Путин за каластирката

11

Аз Малдив

преди 8 години

Взеха да им увират главите на янките накрая. Както разказваше навремето Шкумбата, как се готви шопска глава по свински - както се прави свинска глава по шопски - слагаш на огъня главата в казан с вода и я затискаш с няколко едри гранитни пирински какъка и вариш, докато омекне камъка. След два-три дена главата е полусварена.

10

Анонимен

преди 8 години

Мечката направи на пух и прах и орли и соколи и жаби и петли .....Аах ах ах ...защо ви трябваше да пипате мечето (Украйна) на мечката ....защо я събудихте с крякане и кряскане ....Сега дупе да ви е яко !

9

Стар комунист

преди 8 години

*** с подвити опашки!

8

Анонимен

преди 8 години

Дано да се откажат и от други неща. Но стотиците им бази са като метастази по цялата планета Трудно ще бъде.

7

кк

преди 8 години

Слушах коментар за изказванията на Обама и Путин пред Общото Събрание на ООН, и то от техен, американски наблюдател.Обама, казва той, не знайно защо продължава да държи тон, сякаш ООН са структура, подчинена на САЩ. Личеше, казва, назидателността в изказа му.Докато Путин в цялата си реч показваше уважение и респект пред ООН, че това е единствения върховен орган в света, без санкцията на който никой няма права да се държи като господар на света.Оценката му беше 1:0 за Путин.

6

Анонимен

преди 8 години

До БжежинскиЯ камилата - я камиларя!Янките вече си обират крушите и спират да хранят талибанските си кучета - времето на безнаказано грабене свърши!А ти - храни празни надежди!

5

Анонимен

преди 8 години

hahha kravarite dago duhat svarshi se s tqqhnata fashiska politika i grabeje .bravo elke 4eme nakara da napravq oshte pove4e gnusnite amerikanci

4

ОПАСНИ ЗАВОИ

преди 8 години

ЗАЩО УСА направиха тези резки завои?Ще им стане лошо на много уса полити и ще оповръщат пейзажа!

3

Анонимен

преди 8 години

"САЩ се отказват от искането за незабавна оставка на сирийския президент Башар Асад"Ха ха ха !Та за какво са си говорили Путин и Обама?И що крварите си събират хранилките на стадата талибани ?Я вещите там зелени Одисерчо 1, Срамджата и др. да кажат!

2

свинаря

преди 8 години

Наркотиците май отслабват действието си и е започнал да изтрезнява

1

Анонимен

преди 8 години

Едно си мисли камилата Кери , друго камиларя Путин...