68

65

преди 8 години

Както казаха по Дарик радио Шкумбата и д-р Мирослав Ненков-,,А ако имаше нефт????///

67

наблюдател

преди 8 години

ха ха ха тази вода американците я откриха точно когаго ПУТИН щеше да говори пред ООН нее изключено скоро да открият по същият начин развалени компютри

66

дъра-бъра

преди 8 години

Кой знае защо се забравя,че планетите при движението си около Слънцето бавно се отдалечават от него!А това означава,че някога Марс е бил на земната орбита,условията са били като на Земята, и нищо чудно да са живели хора!Така че бъдещето на хората не е Марс,а Венера!

65

:)

преди 8 години

Как какво?Ще внасяме пясък от Марс и ще изнасяме вода.

64

Анонимен

преди 8 години

До без фалшСтига с тези фалшиви сензации! Руснаците още през 1971 съобщиха, че на Марс има вид вода!---------Дай линк към новината от 1971-ва година, да видим какво са съобщили.

63

НАСА са лъжци

преди 8 години

Хора това е тотална пропаганда. Даже имаше един стар филм как НАСА исценира качването си на Марс и кадрите от този филм приличаха адски много на официалното кацане на Луната от НАСА. А фактът, че Нил Арамстронг е масон както и неговите колеги сами по себе си се изобличават. Да не говорим, че толкова много експерти по монтаж на снимки казаха, че снимките са фалшиви и монтирани, знамето се вее при положение че НАСА ни казаха че на Луната няма атмосфера, има повече от 1 светлинен източник..........

62

Анонимен

преди 8 години

НАСА са долни масонски лъжци.Не е имало дори кацане на Луната,а от тук ми видяха вода на Марс. Ха,ха... жалки ***. Света не е толкова ***.

61

vivian

преди 8 години

И като добавим силната радиация, човешка мисия на Марс не би имала шанс.Просто всичко ще приключи много бързо, ако изобщо преживеят пътуването до планетата.

60

vivian

преди 8 години

ниска гравитация, ниско атмосферно налягане, температури доста под нулата - вода в течно състояние НАД повърхността не може да съществува, защото почти веднага се изпарява. Под повърхността на Марс може да има, но отгоре твърдо не. Животът на Марс е във вътрешността на планетата, ако въобще нещо е оцеляло през хилядолетията, след като планетата е преживяла космически или природен катаклизъм.

59

бг

преди 8 години

На Марс казват че атмосферното налягане е твърде ниско за да има течна вода.

58

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе то вода има и в тоалетната ама не става за пиене.Солта враг на човека и солена вода нещо не се вързва с хората.Може да има някви амеби но на дали в тоя СТУД ТАМ.

57

Да бе да

преди 8 години

Ми щом има вода на Марс - тогава да пращат там "бежанците", барабар с наште "евро- интегрирани".

56

Анонимен

преди 8 години

...На Марс има вода. Какво следва оттук нататък?...ми няма да останем жадни там.

55

без фалш

преди 8 години

Стига с тези фалшиви сензации! Руснаците още през 1971 съобщиха, че на Марс има вид вода!

54

аз

преди 8 години

Радиацията може да се спре, дори с достатъчно дебел бетон, но с гравитацията няма решение. Освен във филмите, ама там е по технически причини. Различната гравитация е убийствена в крайна сметка.

53

аз

преди 8 години

"Колаборация" - хаха. Нашите учени са помпозни кухи кратуни.Идеята за "колонизация" на други планети е кретенска по две причини.Първо, няма как да стане заради различните условия, най-малкото гравитацията ще съсипе "колонизаторите", но това някак си се забравя.Второ, идеята да живеем като ***, унищожаващи околната среда, за да има нови стоки и покупки всеки месец е също ***.

52

Анонимен

преди 8 години

А дали има дупки ,като по наще пътища.

51

Анонимен

преди 8 години

Лесно е като притежаваш трилиони долари да направиш снимки "на Луната" в някое холивудско студио. Масонската пропаганда сама се изобличи...

50

Анонимен

преди 8 години

В края на 60-те години астрономът професор Патрик Мур издаде каталог на краткотрайните лунни феномени. Той написа в предисловието: Съществуването на странни лунни феномени се потвърждава от огромно количество факти. Но ние знаем за тях много малко и нито една от хипотезите ни не обяснява характера и произхода им.

49

Луд с Мотика

преди 8 години

Нестерова, кой е тоя астрофизик дето си е отворил устата пред теб? Кажи му името, стига си дрънкала небивалици. Кажи как се казва тоя болния да ви се посмеем и на двамата. На него на болния мозък и на теб че се връзваш на подобни глупости. Марс можел да ни бъде дом. Няма по голяма глупост от това, честно :D :D :D