9

панов

преди 8 години

Юнак петко трябва да бъде признат за невинен компенсация за бъбрека му компенсация за нанесени морални и материални щети и пенсия по инвалидност а тия които са организирали акцията разжалвани и уволнени защото са некадърници СВОБОТА ЗА ПЕТКО!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Защо не влязат с взлом в дома на престъпници , които е трябвало да са вече в затвора , обаче са на свобода . И през това време убиват някой !

7

Анонимен

преди 8 години

3.Ако се възстанови акцията , кой от полицейското ще иска да играе ролята на бай Петко ?Защо не са дошли през деня, да позвънят и да го вземат в полицията да даде показания ? После , полицията може да ти звъни от 6 часа сутринта .Само прокуратурата може да разреши на полицията , да влезе в дома ти !

6

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази акция през ноща . Като че ли някои се е скрил там и го търсят от години ?Ако искаш да арестуваш някой, звъниш му и го вземаш в полицията и там дава показания ! Нали се знае кой живее на адреса ? Като заплашва учениците , има си начин да се реши въпроса . Обаче ако живееш до училище и правиш забележки за шумът , незная до къде ще те заведе това ! Тези ученици един ден ще го разберат , когато имат нужда от почивка в собственият им дом , но сега едва ли ще се разбереш с тях ?

5

Анонимен

преди 8 години

Гледах че се строи нов блок на ъгъла на две пресечки в центъра на София . На едната от тях , отсреща на блока има училище. Точно от тази страна апартаментите още не са разпродадени ! И шумотевицата е голяма . Помислих си , тук ще откача ако имам апартамент , не случайно са продадени апартаментите от другата страна !!

4

ЗАЩО МИ СЕ

преди 8 години

СТРУВА, ЧЕ ИМА СГРЕШЕН ОБВИНЯЕМ ПО СЛУЧАЯ И НЕ СА ЛИ ВИНОВНИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ЮВЕЛИРНАТА, СРЕДНОЩНА АКЦИЯ?

3

Ганьо Балкански

преди 8 години

Ако бяхме правова държава, тоя психопат щяха да го надупчат с куршуми и да приключат случая. Но, очевидно връзките са доста сериозни, че даже и троловете са ангажирали. На всички който го защитават - дано някой ден около децата ви да се навърта психично болен човек с огнестрелно оръжие.

2

1312

преди 8 години

а дали се води разследване защо бай петко си е "изгубил" бъбрека при ареста му? защото така обявиха от полицията след залавянето му. или това не е полицейско насилие?

1

Анонимен

преди 8 години

Тц,тц,тц -леле какви компетенти ,какви капацитети имало ...нападнали го полицаи в дома ....хахаха. значи след като има заповед от началниците ми спец полицаите сигурно е трябвало да откажат да извършват операция ,щото тоя видите ли си бил у дома ...ми от балкона удобно може да си подпре пушката и да почне да стреля който му мине пред мушката --пак не може да го закачаме щото си е у дома човека по пижама ...*** направо медал му дайте бе на човечеца дето се е бранил от някви главорези ...