45

ММ

преди 8 години

Плочките се чупят, защото са направени по нашенски, както са и поставени! В Германия всички паркинги и тротоари, както и някои улици, са с бетонни павета, но никъде няма разместена или счупена плочка. Всичко ни е сбъркано!

44

Анонимен

преди 8 години

Fandakova Stana milionerka kato masnika sofianski koito se srodi s 4erepa mutrata

43

кр

преди 8 години

дори не са 4 а 6 коли

42

мнение

преди 8 години

Всички проекти на столична община изключват наличието на обществени тоалетниТова ги прави показни и бутафорниКак ли си взимат разрешителните от ХЕИ?

41

Анонимен

преди 8 години

И защо няма wc в метрото

40

Анонимен

преди 8 години

Автора, купи си свестен телефон, че с тоя не може да се видят ноерата....

39

Виноват

преди 8 години

Хамериканците са виновни. Лично аз видех как на Витошка хамерикански роми слгаха плочките.

38

Анонимен

преди 8 години

абе наивници как естава милионер в държава със затихващо производствопроизводство няма - милионерите растът - ами с крадене бре наивнициот вашия джоб в тяхния и - аа и с продажничество. я вижте колко милиона са се изръсили американците за"неправителствените" организациис нежни имена и протестърите дето свалят неподчиняващи се на краварите правителстваама и народа си го бива - *** до безумие - що немога да го сторят в унгария , гърция словакия чехия - ами сигурно има причина и тя е народа

37

Анонимен

преди 8 години

комунистите са виновнистарите плочки има и на 40 години не се чупят защото във тях има всичко в нужните пропорции и най-вече точното количество качествен цимент и чист пясъки при плочките е като при колбасите и млечнитевътре всякакви *** и лъскави опаковкии пак комуниктите са виновни защото правеха млечните от мляко а колбасите от месопредсавете си по онова време реклама - кремвишите от месо- направо идиотизъма сега соросоидната *** с тлъстите хонорари ще ви каже че това не е вярно

36

Анонимен

преди 8 години

айде пак комунистите са виновни....то жив комунист няма в софия, а в Герб са комунист до комунист но на гербаджиите все някой друг им пречи.

35

(-_-)

преди 8 години

Винаги ще има такива, които нарушават правилата. Друг е въпросът дали счупените плочки са резултат от тях или некачествени ремонти и материали.. Помислете сами! Има улици на по 200-300 години, които се ползват и днес, но напукване няма.. Примери бол по света.

34

непукист

преди 8 години

Твърдо съм за пешеходната зона ,но качеството на извършените ремонти е доста спорно. Преминаването на няколко автомобила не би трябвало да е причина плочките да се чупят .Ясно е че всичко е правено през куп за грош и вложените материали са далеч от изискванията за качество за да могат да издържат достатъчно дълго време и на по-големи натоварвания.

33

void

преди 8 години

Някакви селяни минават с колите си по новоизградената пешеходна зона и веднага ГЕРБ и Бойко са виновни и крадци... Най е яко да си българин! Само дето с тази нагласа скоро в тая скапана държава ще останат само ромите. Това че има платени драскачи без капка национално достойнство и се продават за стотинки и копейки ни е ясно, само дето е срамно и унизително.

32

да да

преди 8 години

А ако е имало авария на водопровод и са отклонявали колите пак ли ще плюете по Фандъкова.

31

Анонимен

преди 8 години

Гласувам пак за *** защото ме кефят повече от крадливите ***. :)

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51Затвориха Витошка щото е крайно време този град да си има централна пешеходна зона. Градът е за хората, не за колите.

29

Анонимен

преди 8 години

До ...Ами защото Гладстон е затворена в средата беееееее!!! И няма как да се върнеш обратноооооо!!!! Набий си го в главатааааааа!!! Отиди и виж!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 59кви 16 млрд бре ?

27

Анонимен

преди 8 години

Ама и ти си голям разбирач няма що. Опитата ти до бъркане на бетон на село ли се свежда ? Тротоарна настилка при която е предвидено преминаване на автомобили се проектира с подложен бетон. По тази, на теория коли няма да минават така, че няма смисъл от оскъпяване на поръчката.

26

Пеевски

преди 8 години

Я звъни на сто и дванайсе веднага!