65

Анонимен

преди 8 години

ако някой му счупи носа, ще има повече щастливи, отколкото нещастни хора. и все патриоти.

64

Анонимен

преди 8 години

патриот номер едно си търси боя.

63

Българин

преди 8 години

Браво! Много добра статия.България над всичко!Престъпниците да бъдат наказани!

62

От ада

преди 8 години

На българският химн мелодията е крадена от стара еврейска песен.

61

Жибор

преди 8 години

На кресливото турско даскалче още му се струва,че ние сме му ученици. Не Бостане- ние не сме ти ученици- ние сме ти началници! И ако продължаваш да дразниш България с гламавщините си,ще те уволним!!!

60

Анонимен

преди 8 години

Така е понеже не гласувате. Овце прости

59

seira

преди 8 години

"... Знамето, ушито от Райна Княгиня, е и наше...""ДРУГАРЮ" МЕСТАН,КАКВИ СА ТИЯ "НАШИ" И "ВАШИ"?!С ЦЯЛАТА СИ ПОЛИТИКА, ОТ МОМЕНТА НА СЪЗДАВАНЕТО СИ, ДПС ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ - МЮСЮЛМАНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ, КАТО ИМ ВНУШАВА, ЧЕ СА "БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ", Т.Е. "НАШИ" ...ОТКРИТАТА ПРОТУРСКА ПРОПАГАНДА СРЕД ПОТОМЦИТЕ НА НАСИЛА ИСЛЯМИЗИРАНИТЕ И ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ Е АКТ НА ПРЯКО ИГНОРИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И Е ОБЕКТ НА АНГАЖИРАНЕ НА ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ!!!

58

??

преди 8 години

Като има толкова много патриоти, излезте и гласувайте всички на изборите! (А не 30-40%)

57

Анонимен

преди 8 години

Долу ДПС !!!

56

Анонимен

преди 8 години

Този пък е толкова ГАДЕН и ПРОТИВЕН !!!!!!! Пфуууууууу........ Но ние българите сме виновни - защото голяма част не ходят да гласуват. Ако всички се обединим и гласуваме на парламентарните избори - този няма да може да си развява байряка с 5 депутати. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ - ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРИЯ !!!!

55

Ред арми

преди 8 години

Патриот- може, но не български. Да си отива в Турция. Тук е България. България не иска да търпи повече турска гнет.

54

Айхан

преди 8 години

Да, ще я пеем песента и на турски и на български, ще танцуваме и хора и кючеци, ще възпитаваме децата на турски да си обичат родината - България!!! А автора на тази статия е ***, защото въпросната песен я има и в турския фолкор и в българския, така както зайди зайди присъства в фолклора на 3 различни нации. Да влезе и прочете малко преди да пише такива *** статии, манипулирани и подбуждащи омраза. Абсолютно не информиран и невеж . Ние българските турци и ДПС сме моста между БГ и ТР.

53

Айхан

преди 8 години

Разбира се, това знаме и наше!! Ние сме родени тук, и това е нашата родина!! Никой не може да ни спре да си говорим на майчиния език. Я да попитам автора, ако на европейски избори дойде шефа на АЛДЕ, ЕНП или която ида е евро-партия ше го глобите че говори на английски или немски?!?!! Това ли е демокрацията? В Америка се говори толкова испански, че дори в някои щати табелите са на испански, а на вас тук Местан ви е проблема!!!

52

муспи

преди 8 години

Патриот е, душа даваЗа еврофондове, за далавериИ то свойта душа даваА не тази на народа!

51

анонимен

преди 8 години

Просто е...мине не мине време и дпс хвърля някоя "бомбичка".Я новини на турски,я песен за байряка.А скандалите в които е замесена,а обръчите от фирми,а Бисеров...нали трябва да се отклони общественото мнение,да се забравят гяволиите,това е...

50

Анонимен

преди 8 години

До Рали1За 500 години сме научили и заели много неща от турците очевидно. и много техни песни сме научили. А това, че "Стани, стани, юнак балкански" може да е гръцка песен, затова не е необходимо да е имало гръцка държава! Логиката ти е съвсем погрешна! Не държавата създава песните,а народът и композиторите. Може да е нямало гръцка държава, но е имало гръцки народ в съседство с нас българите!

49

Анонимен

преди 8 години

Кога ще започне разследване от Европол на 10-те Топ Милионери на Прехода интересува ме как окрадоха Държавта , какво ме занимавате с Хипноза и Манипулация

48

Рали1

преди 8 години

Преди да стъпи османски крак на Балканите,в България са се пеели песни и са използвали не един и два музикални инструмента!Не ние сме използвали турски мелодии!Писмени доказателства за музикална култура по нашите земи от времето на Симеон,музикална подготовка са имали и Кирил и Методии.Или да започнем от Орфей?"Стани,стани,юнак балкански"-текст и музика Добри Чинтулов!Чинтулов е роден през 1822 г.а Гърция е създадена през 1830 на територия,населявана предимно от българи!Това било гръцка мелодия?

47

ИСТИНА

преди 8 години

Ние сме ПРЕДАТЕЛИ и ПРОДАЖНИЦИ !!! Доказателство: Левски предаден от българин и то духовник, Ботев убит от българин... в ДПС нашите са най алчни: Камен Костадинов, Мариана Георгиева,Делян Пеевски и моя фаворит Христо Бисеров-срам за българската политика...и пак търсим виновни!!! На митинга, където пеят за Райме ясно се вижда, че на сцената доволно ръкопляска Камен Костадинов....за какво говорим тогава

46

хм

преди 8 години

От ясно по-ясно е, че оригиналът на песента е за Райме, а сетне нашите комити са го преправили за Райна княгиня. Всъщност дали и името Райна не е побългареното турско Райме?