102

Анонимен

преди 8 години

До читателКаквито гражданите такава и държавата.

101

stefan bojnin-

преди 8 години

Takiva steroidni kaschkavaleni angliiski givotincheta mqstoto im ne e v bolnicata,a v kiliqta ili v kivora.az lichno bih izpolzval priomi kakto sreschtu givotno a imenno darven kol v debeliq angl.zadnik ili gelezen lost po angl.kapitus.vaobschte ne me pretisnqvat takiva svine.

100

Анонимен

преди 8 години

Обвиняват се полицаи. Обвиняват се клипове и телевизия. Обвиняват се законите. Депутатите. Политическите партии и т.н. Случилото се е ужасно. Единствения начин да се справиш с такъв е да го застреляш на място. Обаче кой би се осмилил да прояви такава жестокост. Екзекуция на англичанин в български курорт. Дано няма пострадали странични хора. Ужасно е. Представям си как се разхождам със семейството си и този англичанин напада някой от тях. Стрелям на месо и оставям жена без съпруг и деца без баща.

99

Шаран_БГ

преди 8 години

Не са виновни полицаите , че не са го задържали тоя хулиган веднага и на място! Виновни са законите И ПРИЛАГАНЕТО ИМ ОТ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА ПАСМИНА ! Ако го бяха нацелили с "Макарича" в лявото краче и веднага погалят с палката по златната английска кратуна ...... Какво им се пишеше на тези момчета от полицията, извършили тези "насилствени" актове при задържането на *** ????

98

Анонимен

преди 8 години

В Америка виднага щяха да го гръмнат в тиквата. А тук го пазят и жалят. Да ги бие тогава.

97

Анонимен

преди 8 години

САНДОКАН, МАЛЕ С ДВАТА НОЖА....

96

Анонимен

преди 8 години

Veche ima kacheno video.......vijdase kakvo stava

95

Ха ха ха

преди 8 години

Как виждате пхранен полицай да бяга от Слънчака до Несебър, та той ще е оплезил език до края на аквапарка, май е бил засрещнат от друго подкрепление откъм разклона... смехотворен римейк на ловецо лясковски.

94

Анонимен

преди 8 години

Da sa se obadili na oniq bratq kude bqha bili frenskite bareti........po- golqm efect e shtqlo da ima.....i tiq se narichat policai! Smqh

93

Анонимен

преди 8 години

И медиите представят тия *** кечисти като герои едва ли не, от 8ми клас пишлеметата почват да се тъпчат с анаболи, защото искат да са като емемейците.

92

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно е от "правоверните" англичани.

91

www

преди 8 години

До Анонимен 109Защо да стига? Клипове бол, уволнени също, както и съдени и осъдени. За мен най-показателен си остава клипът от McKinney Texas. Резнаха полицая като куче. А тук какво стана? Помните ли клипа с битото момиче от една рота полицаи? И те много мАже разбираш ли... Колко време трябваше, та да се уволнят? Все пак в американския случай видимо имаме тълпа около полицая, която възпрепятства действията му. Имаме и други двама полицаи, които го възпрепятстват. Нали?Там има ред, тук - не!

90

Анонимен

преди 8 години

Докато не чуем и неговата версия по случая , съветвам НИКОЙ ДА НЕ ВЯРВА на 100% на такива новини.Най ми "хареса" онова дето сам се бил удрял по главата с гаечния ключ. Ха-ха-ха.Само да не се самоубие сега в ареста.

89

smeh

преди 8 години

Разплаках се чак от смях. *** статията

88

мма

преди 8 години

Не като да дремеш на сянка.

87

Анонимен

преди 8 години

а стига с тоз сащ а стига с тез клоуни кво стане знаете ли сащ, ми не не ги знам и ми е през дядовия за тях,там си бил и пребил 1000 години гледай си в паницата не чуждата особено на тез *** достатъчно клипове сме гледали как бият жени или то е пропаганда такова нещотам не може да се случи на световния олимп богоизбраните нали а свали си розовите очилка малко

86

www

преди 8 години

Да проявим разбиране и към полицаите. Трудно се трепе такова живойто, ейййй. Друго си е да пребиеш слаба жена на столична метространция... МъШка проява е това!Визирам случая с Добринка Божилова, противозаконно арестувана и пребита от старши полицай Цветелин Цветанов от СДВР на метростанция "Надежда".

85

vgr

преди 8 години

Много са смели нашите полицаи - мен си ме е сртрах - бих го гръмнал още в Слънчев бряг

84

Анонимен

преди 8 години

Ако беше обикновен човек,изперкал от "прекрасните"условия на живот в България полицаите щяха да го пребият,а медийте да хвалят героичните им действия.Но един див мускулест английски *** ги направи палячовци.Ами ако бяха 10-15 човека сигурно щяха да вдигнат по тревога танкова бригада.Смях....Пълен резил.

83

Служител

преди 8 години

Три пъти подавах сигнал за този същия човек на тел 112 и не реагираха докато не направи по голяма глупост