162

Анонимен

преди 8 години

До въпросами защото Асад НЕ Е тиранин... Обамата го нарича така а избягва да коментира как главорезите от ИДИЛ карат деца да се взривяват тъпчат ги с наркотици и ги обезглавяват публично, ако не се подчиняват... Обамата става смешен с тези варели-бомби , уж използвани от сирийската армия - някой представя ли си как редовна армия, която има всякякви оръжия ще започне да пълни варели с пирони !!!

161

Анонимен

преди 8 години

Руският президент не може да говори на жив пред публика, това разбрах от тази среща.

160

искрен

преди 8 години

а когато хиляди деца бяха убити в Ирак, тогава САЩ не бяха ли тирани

159

Анонимен

преди 8 години

Ще си сътрудничи ами, и той като Асадчо цял живот работи цар! Ама ,ако няма някой скрит наследник, следва царкиня!Мандатност ли?Няма такова нещо И товариш сталин докато не се спомине няма пускане на кокала!

158

Анонимен

преди 8 години

Путин не лиже черни *** за разлика от друли президенти.Обама е един изпълнител и ништо повече.Конците ги дърпат еврейте,милиардери в САЩ,а там те са много.

157

хех:)

преди 8 години

До русия води 108 войниИ ся като сметнеш, че барем 50 от тия войни в същност са наши(български), а не руски, кво правим? И ние ли сме агресори, като след Балканските войни сме участвали само в двете световни и нямаме нито териториални претенции, нито нищо. Даже сме на път да се откажем и от историческите си към Македония(към историята ни). САЩ след ВСВ има до тук 58. Още 50-60 години и ще мине всичките славянски племена на куп.

156

Ники

преди 8 години

Само ще кажа, за тези които разбират руски, слушайте речта на Путин. Прави му чест, че призна грешката на бившия СССР, която изнасяше собствената си политика в Източна Европа. "Но от чуждите грешки не се учите, а само ги повтаряте. ...Сега разбирате ли какво направихте, но от политиката базирана на изключителност и безнаказаност, не се отказахте"

155

Анонимен

преди 8 години

А тираните в Саудитска арабия, Арабските емирства, Египет, Украйна и други все свръх демократични режими са ни първи причтелчета?!? Как не ви е срам да говорите и да се храните със същата тази уста. Плюя на на двуличната ви, алчна политика на капитала и силата....Всичко се връща, за някои по-рано, за други малко по-късно....

154

Вулгарен мъжкар

преди 8 години

Американезите често се *** здраво в собствените си ***, но после котка по гръб пада ли! И като гледам няма да се разберат никога тия две страни. Най-добре американягуарите да ги изпратим на Марс там да цапкат и да им смърди само на тях.

153

Анонимен

преди 8 години

Еййй много геополитически стратези има в таз България.... Само липсва тук и футбола и работата ще е ОК.

152

демократор

преди 8 години

Кой е по-големият тиранин? Асад, които тиранизира остатъка от Сирия? Или шефа на света, Обамата, който тиранизира целия свят?

151

Анонимен

преди 8 години

Пред проблемите с тия бежанци бледнеят санкциите за Русия Путин ги забърка едни големи каши

150

Анонимен

преди 8 години

Тия двамата да се разцератНе искам Трета световна война

149

КК

преди 8 години

До ШопМного ми е интересно ти как ще говориш идвайки направо от самолета след 10-часов полет?

148

BG

преди 8 години

Гледам стотиците коментари под мен и се дивя на начина на мислене на форумците тук. Смята се, че големите сили са черни и бели, едните са добри в очите на един (САЩ), а другите са лоши (Русия). Големите играчи действат в защита на собствения си интерес като са тази цел жертват по-малките джуджета (Сирия, Ирак, Украйна). Всичко останало е позиция за хуманност и загриженост от страна на големите, зад която се крие национален и личен интерес на лидерите. В орбитата на кое влияние е България? :)

147

непукист

преди 8 години

Ха-ха "преплели шпаги" от Обонго никой и не е очаквал да каже нещо различно . Измисления репертоар на краварите е до болка познат за каква шпага може да става въпрос това не може да се оцени и като пръчка дори.Относно Путин каза им го право в очите и то от такова място краварите не са свикнали на подобна точна и правдива критика и когато нямат аргументи против естествено мълчат поне за сега това вече може да се нарече шпага .

146

ОБАСАД

преди 8 години

Обама разкритикува подкрепата на някои страни за Асад, когото нарече "тиранин, който избива невинни деца".A Obama дава заповеди да се убиват само виновни деца.Асад избива деца, колкото в Ирак имаше химически оръжия и в Украйна имаше демократична смяна на властта

145

Членска карта №7

преди 8 години

До истинатаАко искаш да те приемат в Германия, как очакваш да получиш статут на бежанец ако кажеш, че бягаш от псетата на САЩ! Това са хора, а не ***!

144

Членска карта №7

преди 8 години

до 202Не ставайте смешен!Какъв по-голям хаос от днешния там!!???

143

Анонимен

преди 8 години

Путин отиде в Сирия за да създаде хаос. Той няма никакво намерение да воюва с ИД, основната му цел е да воюва срещу опозицията на Асад да бомбандира безогледно цивилното население за да го прогони към Европа, да предизвика бежанска криза в ЕС и да я дестабилизира. Хаоса в Сирия е крайно необходим на Путин за да си облекчи малко положението в Украйна, където са го награбили както западняците със санкциите, така и украинците и местното население попаднало под руски ботуш.