24

Алекс

преди 9 години

До до 16===Напротив, недей да лъжеш, забранен е, а в Германия даже два пъти поред забраниха дейността на убер. Има карта на света с държавите, в които е забранен юбер...===Май ти си морското свинче щото като се позоваваш на информация от нета, не проверяваш дали е вярна. Uber си работи в Германия без проблем, дори са разбили услугата по градове. Май не си от по-умните ***. :)

23

Анонимен

преди 9 години

Добре де, а копърките из София кога ще ги погнат? Или те си плащат данъците и проблем с тях няма?Пътувал съм няколко пъти с Uber и истината е, че услугата им превъзхожда тази на таксиметровите компании в пъти. Хората предпочитат Uber не защото излиза по-евтино, а защото е по-удобно, по-лесно, а шофьорите са нормални хора, които просто са решили да изкарат допълнителни средства (в много случаи), и нямат професионалните деформации на бакшишите. Слагат колани, не прескачат от лента в лента.

22

nixco

преди 9 години

50000 толкова ли е много?

21

Стамат

преди 9 години

Таксиджийска мафия и държава, със свалени от една шепа предатели ***!

20

Анонимен

преди 9 години

za syjalenie morales prevzexa i taksitata - sega na xod e Uber?!?! ama nqma da go dopysnat vse shte my izlislqt neshto!

19

чао чаооо

преди 9 години

каквото и да пишете юбер е история - сбогом !

18

пфф

преди 9 години

Защо трябва някой да е непременно копърка , че да изкаже лично мнение ?! Копърки са юберките с неплащането на данъци и т н за което и ги спряха днес в Бг и за което ги спират в почти цял свят .!

17

клиент

преди 9 години

А за ГО застраховката на Юбер-а ? Каква е - за такси или обикновена и колко важи ако се случи нещо ?Защото това са частни коли бе хора никой няма да ви плати пукнат лев ако недзай боже пострадате в частна кола . Това не го ли мислите преди да се качите в каляска на юбер?Не плащат данъци нито лицензи нито нищо , съдът право откво отсъди- ако искат да работят това трябва да спазват закона т е да се боядисат жълти и да плащат данъци и лицензи като всички останали таксита и всички други

16

До номер 2

преди 9 години

До номер 2 ти от коя таксиметрова компания си? Някой копърка ли?

15

Анонимен

преди 9 години

Аз съм супер доволен от Юбер. Колите нови, чисти. Шофьорите спретнати и нормални хора, а не. Плащам колкото струва, а не до колкото жълтия има да ми върне. Цената е по ниска. Виждам шофьора къде е. Не си говоря по телефона със сърдити лелки, които едва ли не ми се карат, че ги безспокоя. В колите не се пуши !

14

Няко

преди 9 години

Колите на "Юбер" са личните коли на шофьиорите. Винаги са чисти. По повод Германия там работи с пълна пара но само за Таксита. Тук шефчето на ОК бутна пара под масата на съда да ги преследва . Реално плащането е по банков път и няма как да скрият данъците, за който всички скачат. Те си плащат всичко. Целия проблем идва от българските таксите- завиждат , че Юбер имат клиенти... А да не говорим,че 90% от хората още при регистрацита се отказват защото ги е страх,че им искат банкова карта

13

до 15

преди 9 години

Става въпрос за незаконна дейност от страна на убер, това е основната причина да гонят убер от България и страни по целия свят.Ако убер са надъхани да предлагат чисти коли и вежливи шофьори, какъв им е проблема да се лицензират като такси както е по закон и да си поддържат хигиената и стандарта? Нали се бият в гърдите, че нищо не криели и били легални, да ама съдилищата по света не са на това мнение, а както виждаме убер смята да си върти далаверите без да се съобразява със законите.

12

Анонимен

преди 9 години

Държавата трябва да се самосезира

11

до 16

преди 9 години

Напротив, недей да лъжеш, забранен е, а в Германия даже два пъти поред забраниха дейността на убер. Има карта на света с държавите, в които е забранен юбер и ако коефициента ти на интелигентност не е като на морско свинче, лесно ще я намериш в нета.

10

Анонимен

преди 9 години

Юбер не е забранен в западните държаву.

9

Анонимен

преди 9 години

До до 10Не съм бил гастърбайтер и нямам намерение. Работя си смените като неквалифициран персонал и си гледам пчелите като голям селянин. И да ти кажа, че изкарвам повече от ИТ специалистите!

8

Анонимен

преди 9 години

До предпочитам таксиА бахшишите убийци. На колегата прегазеното дете миналата година. Ако ми покажеш едно недрано такси макар, че са на по година две, ще почерпя с 15 годишно уиски!

7

Анонимен

преди 9 години

Скапани бахшиши, ако бяха читави хора щяха да се хванат на някоя истинска работа. Сега ще кажете, че работа няма! Работа в България бол, кадърни хора хич!

6

Анонимен

преди 9 години

Е нали такова пазарен капитализъм, пазарна икономика - появява се нов продукт на пазара, конкуренция и вместо такситата да се усъвършенства да преборат юбер по качество и цени, те уреждат да се забрани услугата. Такситата са отвратителни, шофьорите са гнус.

5

Анонимен

преди 9 години

Вече е опасно да се возиш на такси, карат някакви таралясници които всеки момент може да се разпаднат и да те пребият, но заради печалбите таскиметровите компании не ги ремонтират. Вътре в колата смрад, мръсотия, остатъци от храна, цигари. Шофьорите пушат, ядат докато карат, мръсни, небръснати, миришат на пот и пръчотина. Постоянно мислят как да те минат с килиметрите, постоянно се мръщат че не си за Перник а само някоко километра.