27

Анонимен

преди 8 години

Тя за него и такива като него отдавна е отминала и си живуркат като царе,но лошото е че това е за сметка на унищожаването на държавата БЪЛГАРИЯ !

26

Анонимен

преди 8 години

От форума става ясно, че за някои кризата никога няма да приключи. Те очевидно са в сриза, откакто са се родили, и така ще си бъдат до края. Но за това нито Лукарски, нито който и да било друг им е виновен.

25

kami

преди 8 години

razhodi se malko po gradovete da vidi6 ima li mladi hora kolko magazini ki6i i sgradi se prodavat i otavat pod naem i tova ako e rist zdrave my kagi

24

никола

преди 8 години

Ей тоз лукарски много *** бе,разваля имиджа на правителството,бат бойко никога не е казвал,че има криза.

23

Анонимен

преди 8 години

MNOGO E BOLEN TOZI OBRATEN.

22

д-р

преди 8 години

Другарю Лукарски, или вземаш прекалено малко хапчета, или вземаш прекалено много хапчета!

21

socialen

преди 8 години

Добър виц! Не го знаех!

20

Анонимен

преди 8 години

Аз ли не съм разбрал добре? Той беше пострадал на мач в КРАКА (скъсан менискус), а не в ГЛАВАТА! Откъде тогава такива приказки и такъв оптимизъм?

19

Ала-Бала

преди 8 години

За него и любовницата му!

18

Чудомир

преди 8 години

Айде да премине и тази криза, че да си продължи пак сиромашията......

17

pet

преди 8 години

Много нагла физиономия има!!!

16

Анонимен

преди 8 години

България има ръст 2,2 % , а ЕС 1,6% !?!?Добре, ако примерно Франция има 100 завода значи е открила още 1 за година и така има ръст 1,6 . В Бустания имаме 1 завод и ако открием още един ще имаме 100 % ръст, значи за година с тези 2,2% сме построили една външна тоалетна, е БРАВО !

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен70% Живеят на ръбъ на бедноста, пък всеки втори е с по 2 коли и всяка година сменя смартфона. Как става?

14

Църо

преди 8 години

Еее... тоя се събуди! Тя кризата още при Дянков отмина, хем няколко пъти! При Боко криза няма!

13

Анонимен

преди 8 години

70 % от хората в тази държава живеят на ръба на бедността .

12

непукист

преди 8 години

Чета и се чудя това адвокатче за какъв ръст изобщо говори или оня не състоял се бизнесмен който му е съветник или по-точно някакъв Каролев не му е казал ,че ръст с 2% от 0 е =на 0. Няма ли кой да им обясни на тези смешници ,че хората мерят дали има ръст по съдържанието на хладилниците си.

11

Мустафа

преди 8 години

Този гелосан син комсомолец най-после захапа кокала и за него криза - няма.Но за 90 % от българския народ - кризата се задълбочи !!!И никакви изгледи за подобрение на живота просто няма...

10

ЯЯЯЯЯЯЯ

преди 8 години

Една от хилядите бездарни калинки , които ни управляват по нареждане на САЩ. Този разбира от икономика колкото от космонавтика. Гласувайте за АТАКА и такива като този ще бъдат на "Топло"В страната на Ботев и Левски на мода са националните предатели.Да изтеглиш 16 милиарда заеми/с лихвите са над 20/ без да вложиш 1 лев в държавна икономика е национално предателство.

9

До 4

преди 8 години

Абе, имаш изглед на умен човек, ти на тази мижитурка на приказките ли му се хващаш? "Ръст на икономиката"? Ръст на какво??????????????? Къде виждате вече у нас икономика? Пияндетата по морето, дето правят уж нашия туризъм, полупразните молове и фабричките за *** - това ли ни е "икономиката"? По-зле е от бананова република, не само защото нямаме банани!

8

Joar

преди 8 години

ООО тоя пак е почнал да се обяснява...като предния път с "въртящия момент на маркуча"Пълен...безполезник!