7

ФК Черноморец БС

преди 8 години

А какво стана с червения код за проливни дъждове за днеска за Бургаска област дето се "скъса да вали" цял ден,а и по БТВ-то казаха по обяд че в Бургас "в момента вали";а цял ден НЕ ПАДНА И КАПКА!!! Тия Емо Чолаков-ци и Станислави Цалов-ци ако имам едно лесно ще ги уволня НА МОМЕНТА!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е колко пари получавате за да сте интернет ***? Или сте промити мозъци към някоя партия която ви лъже и го правите за без пари? Намерете си истинска работа.

5

Анонимен

преди 8 години

Беден ли си братко-размера няма значение,и 3см,и20см все си под водата!

4

Анонимен

преди 8 години

Добре че измислиха тези кодове-друго си е с код,звучи по хамериканско,като в екшън!Таргет група?!Само че в таргет групата на австрийците все вали ама потоп няма,а в таргет групата на финландците все има сняг ама не ги изненадва-значи сме гореща точка.

3

Анонимен

преди 8 години

7 см. са малко, ама само на теория. Когато релефът не е равнинен тези 7 см. от няколко хиляди квадратни метра като се съберат на едно място са си много страшни.

2

не

преди 8 години

Проблемът в Бургас не ни е дъжда , а силния вятър , който прави предпазването от намокряне невъзможно !!!!

1

От онзи...

преди 8 години

Много или малко, не съм се замислял. Но щом има аларма /код/, трябва да се вземат мерки и подготовка на населението за посочените райони. Да не се пренебрегват, а да се отработят евакуационни мерки.