10

Ред арми

преди 8 години

Няма конкуренция. Всичко е в ръцете на Тиквата и поръчките ги печелят фирмите, даващи му процент

9

Стамат

преди 8 години

Амчи то до 2020 ще има ли ЕС бе, джанъм?

8

vesko02

преди 8 години

От написаното разбираме ,че инвеститори са държава и общини с пари от Европа.Частните инвеститори ,каквото могат да откраднат от горните пари ще се включат по късно.Останалите българи ще чакат по добри времена

7

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Иска ми се да видя български компании да изпълняват такива проекти в чужбина." дончеееф, българскате компании ще ги видиш в чужбина, когато видиме чуждите компании тук! Ако това не го знаеш -що праиш на тоо пост!?Или верно за ноо прости взимаш бг-то!?

6

Анонимен

преди 8 години

Имаше и цели дървета, израснали между мантинелата и асфалта (!!!). Ако за такива елементарни дейности, като орязване на храсталаците около пътя не можете да намерите пари, си заминавайте---------------------------------------------Орешарски на колко такива пътища окастри дърветата между мантинелата?

5

Павлова

преди 8 години

До ДанъкоплатецНе.

4

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

ТЕ ТУКА Е ЯКОТО ГЕПЕНЕ, ЯКАТА ДАЛАВЕРА, ЯКАТА МАФИЯ КЪДЕТО ЯКО КРАДЕ ! ТУКА И В ЕНЕРГЕТИКАТА .... КРАЖБИ ЗА МИЛИАРДИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

На тия само форуми, семинари и други безмислени прояви им дай!Чертаят розовото бъдеще!!А другарката в праковния цвят да не се обяснява така компетентно, защото ние виждаме парите къде отиват - в ремонти на пътища, които са правени преди 1 година.Пътуването в БГ е безобразно, продължава дълги и мъчителни часове, с опънати нерви до скъсване, а не малко пъти и с опастност за живота!

2

Анонимен

преди 8 години

BOG DA NALAGE TOZI,KOITO GLASUVA ZA GERB.

1

Анонимен

преди 8 години

MNOGO PARI IMA ZA KRADENE,NO IMNOGO DEIZI NA GERB SHTE OTIDAT V ZATVORA--VSIAKO NACALO SI IMA I KRAI.