6

Анонимен

преди 8 години

ти пък - през 2001 Минчев, Дайнов и Кръстев си разделиха 1 милион марки за да излъжат Костов, че ще бие с над 20 процента. с тези пари по късно си направиха институте за либерални и не знам си какви стратегии....

5

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

Анонимен

преди 8 години

Няма как да им вярвам на тези.Прозрачност без граници на Огнян Минчев през 2013 г.получи 195 000 лв. от Америка за България. Нещо не вярвам на хора които се издържат от други държави.

3

Анонимен

преди 8 години

Та най- големите манипулации стават точно в ЦИК. Как ще се лишат от бонусите в чужди сметки? Може да са всякакви, но не са луди.

2

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

По думите му ясно е какво става като не гласуваме помагаме на купения вот и на олигархията.Като не гласуваме - помагаме на олигархията и мафията, като гласуваме, узаконяваме олигархията и мафията !!!! Решението е да премахнем партиите и да преминем към ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА С ИЗЦЯЛО ИЗБРАНИ МАЖОРИТАРНО НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ !СМЪРТ НА ПАРТИИТЕ !!!

1

непукист

преди 8 години

"Ако нещо зависеше от изборите , те отдавна щяха да бъдат отменени" казал го е Чърчил . А иначе защо у нас не става това или онова ами много просто МАФИЯТА си има държава и за съжаление т според мен това е необратимо.