11

Анонимен

преди 8 години

POPOVETA MOGE DA RABOTIAT I V DGAMIITE,KOITO SHTE IM ZAPLASHTAT S RAKIA VMESTO S PARI--SVETIAT SINOD E SAGLASEN.

10

Анонимен

преди 8 години

тези съвсем ми паднаха в очите....

9

Българин

преди 8 години

Бежанците не им носят печалба и там не може,а когато партиите си плащат- може. Голямо лицемерие ей.

8

Анонимен

преди 8 години

БПЦ към политиците--"Аве,Цезаре ,готовите да умрат те поздравяват"!!!

7

Литургийко

преди 8 години

Гнусотия!!! Наглост и безочие! Какво друго може да се каже? Ценоразпис за всичко-за венчавка,за погребение,за сватба,за кръщене, за партии,за футболни отбори, за рок концерти,за...абе тия са обсебили целия ни живот и само смучат ли,смучат! А данъци да плащат? И моля-не ми разправяйте после,че САЩ и Европа си нямат друга работа, а са тръгнали да ни разбиват нашето свято православие,че то така ни пази.Така ни пази и ни е обградило с тарифи,че не дава някой да каже-ей,ми тва не е Христовото учение

6

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било много чудно ако отида при един поп какво може да ми помогне или какъв съвет може да ми даде?Та аз не вярвам в суеверия,не вярвам в предрасъдъци.Вярвам в разума на човека.Вярвам,че всеки човек си избира пътя по който върви.

5

Роналд

преди 8 години

Келепирец е това, парици, зер може ли да ги изпусне Синода? Той пее за успех и на БСП, после и на ДПС-важното е да си платиш. Само не ми е ясно-Господ на коя партия да угоди да спечели изборите, щото тия от Синода здравата го объркаха- все ръсят за победа на всеки? Господ ли е объркан, Синода ли ни е объркан? Като се сетя за Ники Ролекса например или за оня с Лимузината и си казвам-ау, какви духовни водачи имаме,прелест!

4

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Молебен за мафията, престъпниците, кражбите, далаверите, беззаконието и геноцида срещу народа ? Гнусна работа, много гнусна !!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Синодът мълчаливо търпи ислямизацията на България и затриването на Православието, ала за партиите или пък за някой архонт веднага се активизира.

2

SD

преди 8 години

Всичко се върти около парата !

1

Анонимен

преди 8 години

Тия тамън изкажат някаква умна приказка (визирам позицията им относно "бежанците") и после пак се върнат в пещерната ера!