128

Българин

преди 8 години

Зашо го плюете бе !? Като сте толкова американофили ,виждате ли докъде докара Америка изтока ,кръв, сълзи ,трупове .Това ли е прочутата американска демокрация или е един голям фалш ,и кога ще разберете ,че Америка се интересува единствено от природните ресурси на света И ХИЧ НЕ И ПУКА за хората.Ако Асад не е легитимен ,кой е тогава сигурно ИДИЛ !!? Не съм русофил ,но свалям шапка на Путин -за мен и не само за мен той е велик политик който ше направи Русия водещата държава в света ,само време тря

127

аха

преди 8 години

Войната в Сирия срещу ИДИЛ ще приключи защото Путин каза че и сам може. Иначе мощната коалиция на САЩ от 60 държави (!) щеше да си пуца срещу партизаните още 15 години - до пълна ислямизация на Европа.

126

do 237

преди 8 години

Друго си е да те управлява Плювко: държавата изцяло под американско командване (само някой дето си мислят, че да си слуга на САЩ, означава американска заплата), не знаем кой гърми, кой какво продава от България. Полезните изкопаеми подарени, енерго-дружествата подарени, армия от , воюваща ЕДИНСТВЕНО за интересите на САЩ, прекъсване на търговия (вкл. туризъм) защото САЩ искат, приемане на бежанци (?) защото САЩ искат. Добре ли сте ***? Къде е България в случая? А българите?

125

Анонимен

преди 8 години

Руската нация е оталкохолици.Тая пияна не може да постигне нищо свястно, докато не изтрезнее.Но тя живее за да смуче водка и никога няма да се оправи.Наздоровье, мужики чебурашки ;)

124

християнин

преди 8 години

РУСИЯ ВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА МЮСЮМАНСКА ДЪРЖАВА

123

Анонимен

преди 8 години

Американците били кравари.Руснаците пък алкохолици, пияници.По-добре е да те наричат кравар, което е руската интерпретация на каубой, отколкото да си пиянде.

122

Анонимен

преди 8 години

Гладните руснаци се радват на Путин, докато дояждат овесената каша... друго няма за храна.Но др.Путин обеща вечна слава и светли дни.Наливай водка и се напий, мужик, за да не гледаш в каква *** живееш.Нахлупвай ушанката и прави самагон, че вече и одеколон няма, изпихте го отдавна...

121

дружба

преди 8 години

Сирия и Русия се разбират така добре защото и двете се управляват от деспоти

120

НФБ

преди 8 години

До До несменяемитеЧеркезов. .върви си.Колко мандата си на власт. .надмина диктатори те от Африка. ..

119

Анонимен

преди 8 години

Путин е най-великия политик в днешно време.И Обама и Меркел се издъниха с грешните си решения заради които Европа ще страда години наред,защото кризата с пришълците/бежанците/едва сега започва.

118

Анонимен

преди 8 години

Руска ракета сваля еврейски самолет в Сирия и ракетата е показала среден пръст на натрапниците

117

Анонимен

преди 8 години

Русия помага на легитимната армия на Асад с "дипломатически персонал" !

116

4

преди 8 години

Мощна Русия, мощна Евразия! Това ще стане. Европа в кръпки и нищета!

115

до 210

преди 8 години

Много гейски това ох, ох, оххххх......... Да не си от "нежните " евро-атлантици?

114

юнака

преди 8 години

Всички платени американски *** да вземат вкупом да си направят харакири.

113

sasho poliaka

преди 8 години

abe da go duhash evrejski pomiar!!

112

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен224 е конкретизирай си въпроса де дай параметри :) иначе на въпрос какво е дала мога да ти кажа дала е волга,москвич 8 и 12 лада ,водка :)) пирожки и куп други неща ха весело става харесва ми ми няма да ти отговоря наистина имаш нет рови се акъл никой не може да ти набие кефиш ме с ограниченото си постоянство на твоя въпрос и отказът ти да си намериш сам инфо усещам как те изпълва задоволство ти си на върхът с този въпрос невероятно е нали ха-ха :))

111

Анонимен

преди 8 години

БЕРЛУСКОНИ: ПУТИН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПОЛИТИК НА НАШЕТО ВРЕМЕ.

110

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА РУСИЯ!!!

109

Анонимен

преди 8 години

До 456е ние поне да се позабавляваме малко пък той може и да научи нещо все пак ако иска де