98

Джуди

преди 8 години

Европейските ценности на Брюксел и неадекватното ръководство докараха Европа до хаос и гибел. И ние барабар с тях. Изглежда нереално колко са зомбирани и заспали нашите държавници. Дбили и в Брюксел и унас - за радост на джагадайците и САЩ.

97

Ани

преди 8 години

Трябва да се наложат нови санкции на Русия която въоръжава сатрапи като Баар Асад. Преди ни заничаваха с баща му. България беше пълна със Сирийски студенти много от които не са си тръгнали и до днес. Алгафари създаде най-безогледното предаване КуКу и с това ни показа какъв е режимът в Сирия.

96

НФБ

преди 8 години

До АнонименБежанците на заплати от 2000 лева..а българина ще рови в кофите за ***. ..

95

НФБ

преди 8 години

До АнонименРедно е да се бутнат режимите в Саудитска Арабия. .Катар. .Кувейт. .Няма нито една църква ..не е нормално. ..

94

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКойто е бутал ..въоръжава опозицията. Днес да приема имигранти. .САЩ подпали ха света и арабските страни. .Саудитска Арабия ..Катар. .са ги приемат. .имат и пари и са си същата религия. .език. .

93

Кукувица

преди 8 години

До ПолитикАбе то....България може да поеме и 10 милиона бежанци. Ама..за какво са ни притрябвали?

92

Кукувица

преди 8 години

Е, хайде сега! Журналистически приказки!По времето на Тодор Живков през границата и пиле не можеше да прехвръкне. На границата имаше войска и се стреляше и никой не минаваше.По времето на Хонекер никой не можеше да мине през границата. Ловяха беглеците като мишки.А сега не можен да хванем арабите? Ай сиа! Не можем да ги хванем, само защото не искаме или ни е заповядано да не ги ловим.

91

Политик

преди 8 години

България има възможност да поеме 100-200 Хил. От бежанците . На остров Белене има място за всички , и за плевнята и за боката . Сигорен съм че Белене и бухенвалд могат да поемат целия бежански поток

90

ван дам

преди 8 години

време е всички да се успокоят и да започнат да се решават проблемите..запада трябва да разбере че не всички хора са луди по тейните идеи и че всеки има право на мнение..някои народи все още се гордеят с своите традиции и култура,демокрацията трябва да се прилага,а не само да се говори за нея

89

az

преди 8 години

ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЕМИГРАНТСКАТА (ТОВА НЕ Е БЕЖАНСКА ВЪЛНА) СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ-ДУПЕДАВЦИ.

88

Анонимен

преди 8 години

до 110целта на Русия е да ръководи баланса в световен мащаб м/у доброто и злото , а познаи сега кои на коя страна е

87

Анонимен

преди 8 години

109 a celta na Rusiq kakwa e

86

Анонимен

преди 8 години

целта на сащ е с емигрантите от сирия да разруши икономически европа а с конфликти в близките на Русия страни да унищожи Русия , с европа вече потщи успяха но с Русия номера няма да мине защото тя е неразрушима

85

хразстоянката

преди 8 години

Християнката пита - защо тези маймуни не са в парализа?!

84

Анонимен

преди 8 години

Дори Вашингтон Пост писа че поне една трета от мигрантите не са от Сирия. Стига с пропагандата за отчаяни "сирийци."

83

Анонимен

преди 8 години

Меркел направи втората си грешка след тази със спирането на АЕЦ.Сега самата тя си признава но стана късно .Германия има недостиг от ток а сега от мигранти които идват без образование и професия.Ще ги приеме без проблем но като дойдоха запя друга песен.

82

Анонимен

преди 8 години

Пропагандна статийка. Аз лично познавам, чрез Интернет, един много съвременен модерен светски сирийски млад мъж ( фен на същата поп музика като мен), който напусна Сирия преди близо година и отиде да продължи висшето си образование в Германия. Той и цялото му семейство подкрепят тотално Башар Асад и е много гневен на противниците му, които разрушиха Сирия.

81

до 81

преди 8 години

Направо си тъпо парче.

80

манипулатори

преди 8 години

Вервам ви.В очото ми плува корабче.

79

Анонимен

преди 8 години

какво ще стане ако някой от вън тръгне да сменя скапаната американска демокрация защото не му харесва