21

Анонимен

преди 8 години

Идеята за ЕС е страхотна, но реализицията е пълна трагедия. ЕС стана най-голямата бюрократична и нищовършеща структура в света. И то безобразно богата! Русия и САЩ са по-добре, защото имат ЕДИН ЛИДЕР. В ЕС имаме 500 вида постове и управляващи, които си чешат езиците и нищо не правят. Бетер Римска империя преди разпадането. Ако искаме силен съюз, ни трябва единна АРМИЯ, единно ПРАВИТЕЛСТВО и единна банкова система и единни съдилища. А това няма как да стане на този ета. Така, че, закривай!

20

Анонимен

преди 8 години

Аз писах вече веднъж, че е виновен, този който дава баницата. Както винаги в ЕС никакви правила не са дефинирани, ниаккви закони не са написани. Всеки производител си тества колите и казва, ние покрихме нормите. Е, ама ша ме извиняаате! Нормално е тогава да има манипулации, след като няма контрол! И после се правят на ощипани и правят гръмки изказвания от рода на това, че нямало да има компромис. Глупости. Хайде сега да си признаят евро мекотелите, кои от тях лобират

19

Анонимен

преди 8 години

Де е сега българския посланик в Германия да им прати едно писмо до немския парламент да поиска да се борят повече с корупцията. По примера на техните посланници в България.

18

Анонимен

преди 8 години

От 4 месеца съм в Германия и напълно се разочаровах от германците, нямат нищо общо с митовете които си разправяме за тях. Лъжливи, некадърни, мързеливи коне с капаци и като ги хванеш че са сгрешили или са те излъгали не си признават а се крият като мишки. Тоя скандал е закономерен резултат от разпада на немската нация. Пък какви *** и араби - чистокръвни арийци се разхождат тука....Ако се съживи Хитлер веднага пак ще си тегли куршума.

17

Додо

преди 8 години

Европейския Съюз има мнооооого по-сериозен проблем от чиповете на дизеловите двигатели на Фолксваген. Нарича се ислямско нашествие.

16

ВИНОВЕН

преди 8 години

не е виновен "германеца" , а е виновен проклетия капитализъм! и алчността! грешната ценностна система! не е редно един човек , държещ ен броя акции от едно производство да става в пъти по-богат, защото е направил някаква шашма и акциите са се вдигнали скоростно! и същия си купува часовник, струващ колкото да изхрани едно африканско село за 2 години напред! един мой мъдър приятел казва за ЗЕМЯТА: А можеше тук да е един рай-спомнете си филма Аватар-колко му трябва на човек! -на оръжие, братя!

15

???

преди 8 години

До анонимен.На англичаните и онези отвъд океана не им вървят колите.Значи трябва да се"направи" нещо . Американските коли с двигатели от 5,6,7...литра не отделят вредни емисии.Защо бяха забранили Нисан Скайлайн(защото под капака имаше "1000коня",а те ???)Нали тогава щяха да им умрат мусТАНГИТЕ ?

14

Анонимен

преди 8 години

Англичани и американци да си купят смотаните Лади и да се радват.

13

Анонимен

преди 8 години

Щом като има устройство значи има хакер,по един на манипулиране на емисиите и на горивото,и на аспуха два.

12

Анонимен

преди 8 години

Германия вече няма нищо общо с това, което си представяме от миналия век. Това е една мошеническа, корумпирана страна, която само използва марката"Германия", за да си пробутва технологичните ***. Днес когато кажем " германец", не бива да си представяме точен, трудолюбив, чистоплътен и с висок интелект човек, а най-обикновен мошеник, и наркоман.

11

Анонимен

преди 8 години

Залагат неизпълними еко изисквания и производителите трябва да лъжат. Нека проверят и американските автомобилни компании.

10

помислете

преди 8 години

Тук идва въпроса след като става ясно че почти 100 процента от дизеловите авомобили използват таакъв софтуер,се удря ФВ най големия автомобилен производител в света или поне втория по големина.Друг въпрос е защо сега и последния въпрос е задайте си го сами ясен е защо .... Германия след този скандал ще клекне за съжаление а Германия е ЕС 40 % ОТ ЕВРОИЗДРЪЖКАТА Е ОТ Германия.Без ЕС ще ходим да работим след 15 г. в Китай,Индия или Америка и не само ние Българите а и др. Европейци.Помислете си добр

9

Анонимен

преди 8 години

СЛУЧВАЩОТО СЕ Е ХУБАВО, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ПОДБИЯТ ЦЕНИТЕ НА МНОГО АВТОМОБИЛИ БИЛО ТО НОВИ ИЛИ ВТОРА УПОТРЕБА :DАЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ ЩОТО ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА КУПУВАМ НЕЩО ВТОРА РЪКА А НЕ ДА ПРОДАВАМ :D

8

Анонимен

преди 8 години

ЕС е знаело, но нищо не е направило, защо ли?А нас ни обвиняват, наказват, глобяват за какво ли не, едва ли не сме по-черни от дявола!

7

Анонимен

преди 8 години

САМО ВИЖТЕ КВО ПИШЕ СА ФОЛКСВАГЕН КОНЦЕРН АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО :DНАЧИ НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ СА СЛЕДНИТЕ МАРКИ КОЛИ :DФОЛКСВАГЕНАУДИСЕАТШКОДАБЕНТЛИБОГАТИЛАМБУРДЖИНИ :DСКАНИЯПОРШЕИ ДРУГИ :DТОВА БИЛО ГОЛЕМО ДРУЖЕСТВО БЕ :DИНТЕУРЕСНО Е КОИ СА ОСНОВНИТЕ АКЦИОНЕРИ ВЪВ ФОЛКСВАГЕН :D

6

Анонимен

преди 8 години

да!!!къде са сега посланиците!!!мошеници !

5

Анонимен

преди 8 години

АКО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЗАВЕДАТ ИСК СРЕЩУ ФОЛКСФАГЕН ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЛИКВИДАЦИЯТА МУ :DЗА ГЕРМАНИЯ 100 МИЛИАРДА СА ВСЕ ЕДНО БЪЛХА Я Е УХАПАЛА НО ЛОШОТО Е, ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО БЕЗРАБОТНА РЪКА ЩОТО МАЙ ТАМ РАБОТЯТ ДОСТА ХОРА!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Видяха се гнилите ябълки в Германия . Очаквам скоро да видим и гнилите ябълки в Франция .

3

Анонимен

преди 8 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ГИ ОТКРЕХНАХМЕ НЕМЦИТЕ НА МНОГО ДАЛАВЕРИ. В НАЧАЛОТО НА 90-те ГОДИНИ КОГАТО ОТИДОХ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ГЕРМАНИЯ НЕМЦИТЕ БЯХА КАТО ***. МОЖЕШЕ ДА СИ ГИ ЛЪЖЕШ И ВЪРТИШ НА ПРЪСТА КАТО ПУМПАЛ. ЧАК СЛЕД 98 ГОДИНА СЕ НАУЧИХА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС СЕ ОТВОРИХА НА МНОГО ТАРИКАТЛЪЦИ. ВОЛКСВАГЕН ГО ДОКАЗАХА.

2

Анонимен

преди 8 години

Даа, толкова прехвалените германци се оа.....ха тотално. И не само с VW. Ние пък за пример ги имахме....