173

Лили

преди 8 години

До Шаран_БГНали знаеш че нашите политици спят дълбок сън и нищо не разбират.Като се събудят ще разберат че пак са сбъркали.Какви сирийци бе ,всякакви *** са между тях.Като им направят атентатите в Европа ще се събудят и те.

172

ikeda

преди 8 години

Това е един от малкото останали свестни мъже в нашата църква! За жалост ръководните постове в нея са окупирани от откровенни престъпници и безбожници! А можеше в това объркано и смутно време тя наистина да бъдеше социален и духовен стожер!!!

171

Анонимен

преди 8 години

Жорж, Андрешко е положителният герой в историята на Елин Пелин! Не участвай в заблудата, човече! Андрешко е СПРАВЕДЛИВОСТТА и СОЛИДАРНОСТТА на слабите срещу бездушните и алчни грабители - ХИТРЕЦИТЕ, ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ!

170

Жорж

преди 8 години

Поддържам Отец Силвестър. И по-вече от мненията , както и моето е ЧЕ ТОВА НЕ СА ИМИГРАНТИ , БЯГАЩИ ОТ ВОЙНА. А нашите ПИОНКИ И ЛАКЕИ не могат да си вдигнат гащите , без да питат ТЕЗИ , КОИТО ПРИЧИНИХА ТОВА НЕЩАСТИЕ НА ЕВРОПА. Кабинетът е девически манастир , хитро скроен от Мутрата, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ВЕЛИКАН . АНДРЕШКО-ХИТРЕЦЪТ ПРЕДИ ДВА ДНИ ,,ОПЛАКА,, ПЕНСИОНЕРИТЕ ПРЕДИЗБОРНО. ГРИЖОВЕН ВЛЮБЕН ВЪВ ВЛАСТТА ***, ПОЛИТИЧЕСКИ, ДЪРЖАВНИЧЕСКИ И ДУХОВНО.

169

Анонимен

преди 8 години

Какви пенсионери бе, 1000лв. е заплата-мечта за повечето българи! Тия арабски *** идват и вилнеят, трошат, *ат и се мръщят на тези пари, а българинът седи кротко и мирно и търпи този геноцид върху себе си и децата си вече години и десетилетия???? Излиза, че скапаните сирийци са били много по-цивилизовани от нас! Ей това не го разбирам!! Не сме народ, а робска ***!

168

До215

преди 8 години

Ти да не живееш в племе от 100 човека.Там наистина шамана управлява и въпреки това има си старейшини в племето.Ами вземи да прочетеш малко за тези,които живеят без политици и ще разбереш жестоката истина за оцеляването.БЕЗ ВОЖД НЕ МОЖЕ---ВАЖНО Е ВОЖДА КАК УПРАВЛЯВА ПЛЕМЕТО!!

167

se

преди 8 години

Ало аудиторията някой може ли да ми каже какво стана съсъ санирането бре?????

166

Кукувица

преди 8 години

Едно е истина. Без политици можем да оцелеем като народ, но без църква- никога!

165

Анонимен

преди 8 години

Отче Силвестър ,православната църква иска да се разграничи от политиката ама не може бе пиле свято!! Тези нещастия по света идват точно от политиците и техните действия.На народа да кажеш,че трябва да е духовен нищо не значи, да ти пълнят храмовете пак не е от значение,защото от народа нищо не зависи.Там от дето бягаш е проблема ПОЛИТИКАТА!!

164

Шаран_БГ

преди 8 години

Тези преселници не са само сирийци бягащи от войната! Четем за афганистанци, иракчани,иранци и прочие. Смущава и фактът, че най-много са младите мъже.Ще минат години и ще се разбере истината за тези "бежанци" и парите, които се дават за тях, на тях, какви разходи и какви кражби и как са правени! Дреме му на Силвестър за БГ пенсионера - тревожи се, че нищо няма в дискоса ! От времето на Великият разсипник Иван Костов,на едно куче в приют се полагат по-вече пари, отколкото на пенсионер!!!?!?!!

163

Господинов

преди 8 години

Заплата на BG лекар 700(седемстотин!) лева

162

Анонимен

преди 8 години

И защо моля ви се, постоянно увеличават възрастта за пенсиониране?Защо?Обясняват,че "нямало пари"??А откъде се вземат луди пари за бежанците?Един лекар в софийска болница за труда си взева макс.700 лв., а на "бежанеца"даром дават 1000лв. И ползва безплатно здравеопазване.Значи за заплати няма,а за дарения -има.Егати пиратските закони

161

до 1 човек

преди 8 години

в голяма грешка си. Не знам как ги правиш тия сметки но са напълно неверни. Това със средната пенсия е като вица дето в казармата офицерите ядели свински пържоли, войниците зеле и средно статистически всички яли свинско със зеле. Карта за градския транспорт се ползва основно в София. В останаите градове и села на страната на повечето места не е останал градски транспорт не да има възможност за карта. Масовата пенсия в момента е около 180 лева. А лекарствата ни даже намалени са по-скъпи от Гръцки

160

Анонимен

преди 8 години

Законите на Република България са с вратички и обслужват криминалните *** от държавните институции.Наистина няма такива закони другаде.

159

Пешо

преди 8 години

НОЙ е криманална институция, само тука човек може да се подписва дали е жив или умрел братче!!!!!!!

158

до 205

преди 8 години

Вие се радвайте, че въобще Ви дават някакви пари (жълти стотинки), защото ако сте в Израел както мен, НОИ не дава НИЩО на българските пенсионери! А, сигурно сте клели Иванова от НОИ, защото тя се спомина, лани... много хора ги кълнат, и на тях не им е лесно.

157

22017

преди 8 години

И аз се подписвам всеки 3 месеца, че още съм жива и ги кълна . До сега кълнех Плевенлиев, сега кълна Бойко! Дано децата им да не доживеят пенсия и самите те....

156

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия не въоръжаваше терористичния режим на Башар Асад нямаше да има бегълци. Дори *** от ИД нямаше да имат почва. Необходими са нови санкции срещу Русия. Това ще разреши въпроса.

155

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМоже би защото никъде по света не са паднали толкова ниско, че да се опитват да получават пенсии за отдавна починалите си родители.

154

Глупости

преди 8 години

Аз не съм подписвал такава декларация. Туй е някой Атакист който шикалкави нещо. Като не ти харесва в България - марш в Русия!