11

Анонимен

преди 8 години

добре, че нямаме климата на някои държави, че с тази организация на живота тук, България нямаше да я има. Че вали, вали...ама ако има канализация, масовата сеч я няма и се спазват много правила, това няма да се случи. Все пак вали 30 минути ви ако вали 24 часа, какво правим? Не винете природата, а бай ***, който е общо нарицателно на всички от които зависи такива неща да не се случват. Държавата ни е толкова зле, че не знаят колко язовира имаме а тези които ги има незнаят чия собственост са.

10

Анонимен

преди 8 години

Кви молове пък имат то има само един джамконак до гарата,те до вчера нямаха мак доналдс сега пък молове

9

Анонимен

преди 8 години

Ама вие продължавате да не виждате, че климата вече не е същият, че човека сам си го прецака и се доведе до тук, че това е само началото на един мн дълъг период от подобни природни промени и аномалии, и че ако не се променят хората, така че да се съобразява с природата и средата в която се намира, загиват, защото планетата няма да спре, докато не се изчисти от негативната енергия във всякаква форма, с която човечеството я пренасища.

8

Анонимен

преди 8 години

"Воден ад в Монтана! Новата канализация на кмета Живков се скапа"Където ГЕРБ стъпят трева не никне.Ще ви ИЗДАВЯТ!СКОРО!!

7

ХААРП

преди 8 години

Много вода се изля, не бях виждал такава буря. Водата падаше както виелицата зимата така вееше водата .във въздуха. Ясно е,че не са чистени шахтите, но е нормално ниската част на града да се наводни защото от високите части се стичаше вода на макс,която се вля в тази,която падаше на място и стана наводнението.

6

Анонимен

преди 8 години

Имаше едни времена преди 25 години, когато всеки дъжд не се превръщаше във "воден ад".

5

Анонимен

преди 8 години

До ПлевенчанинА колко от шахтите за отводняване са залети с асфалт ? Да като не вали всичко си е нормално но завали ли дъжд е потоп. Това е почти във всеки град на България. Щото се гледа дасе усвоят едни пари без да върши работата както трябва.

4

Плевенчанин

преди 8 години

Стига с тая политика.Изляха се 40 литра на квадрат само за 15 минути.Все едно някой изливаше бидони с вода.Отделно проблем направи и започналият есенен листопад,особено на кестените,което доведе до запушване на шахтите.Иначе в момента всичко вече е нормално.

3

Анонимен

преди 8 години

Плевен да ге

2

2

преди 8 години

С парите, които се изливат в София, тя трябваше да е засенчила Париж, Виена и Прага по красота.

1

Анонимен

преди 8 години

Ми кметът е от герб, какво очаквате? Да сте видели град, където те са взели властта да прокопса? И все някой друг е виновен.....