11

бат георги

преди 8 години

дано момчето е със тази дето му се е подпряла на рамото и да са в някое пловдивско село за див разврат,а родителите му са против нея. с 200лв може да изкарат 10-15 дни ако си правят сметката, а на село има домати и грозде в изобилие.

10

Гацо БАЦО

преди 8 години

Втората и третата версия нещо са много смешни !

9

Анонимен

преди 8 години

Не е истина каква полиция имаме.

8

Едно ченге

преди 8 години

Няма какво да се сърдите на полицията за разпечатките (GSM и т.н.), защото такъв е закона, промениха НПК и ЗЕС тази пролет. Разпечатки за трафика се дават само за тежки умишлени престъпления, тоест за такива за които е предвидено наказание пет и повече години лишаване от свобода. За безследно изчезнали няма разпечатки, преди можеше, но от тази пролет не. Всички искате резултати, ама не питате как се работи с техника като от 60 - те и с "граждани"дето ги е страх да кажат дума срещу някой бабаит.

7

Анонимен

преди 8 години

А четвъртата хипотеза е, че са го отвлекли извънземни. МВР в акция ...Ако бяха спукали гумата на возилото на пловдивския кмет, вече и осъдени щеше да има ...

6

Анонимен

преди 8 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ СА ГО ИЗГОНИЛИ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!ОНЯ СЕ Е ВБЕСИЛ И СИ Е ХВАНАЛ ПЪТЯ!!!!!!!!!!!ТАКА Е КЛЮЧ НЯМА НО ЗА НОВИЯ ПАТРОН!!!НЕ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!!!!!!ПЪЛНО Е С РОДНИНИ АЛЧНИ И НАГЛИ!!!РОДНИНИТЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ НЯМА ПАРИ!!!!!! И, ЧЕ СА ГИ НАМЕРИЛИ!!!!!!СЕГА ГО ТЪРСЯТ НО СА ГО ИЗХВЪРЛИЛИ КАТО МРЪСНО КОТЕ ДА СЕ ОПРАВЯ САМ !!!!ДО БОЛКА СА МИ ЯСНИ ТАКИВА ПРЕЖИВЯЛ СЪМ НЕЩО ПОДОБНО !!!!

5

Анонимен

преди 8 години

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

4

Анонимен

преди 8 години

Момчето е убито! Заровено е някъде из пловдивско...

3

Как

преди 8 години

Как може полицията да не може да вземе телефонна разпечатка щото не било тржко престъплебие. Взенете се стегнете загубени институции, дайте разпечатка и намерете момчето а не да се прайте на отворени. ***.чакат те престъпление... Пфффф

2

99309

преди 8 години

каква зависимост е могло да прихване в САЩ? Вие щури ли сте или демократи?

1

Анонимен

преди 8 години

Ами добре е направило момчето. Махнало се е от ***. Там поне има перспектива да живее нормално. Ако е кадърен и не краде. От него зависи.