10

Анонимен

преди 8 години

TOVA E PORACKA NA GENERAL MOTORS I FIAT,ZA DA SE PREBORIAT S KONKURENZIATA NA GERMANZITE.

9

Анонимен

преди 8 години

Случайността е продукт на знание и възможност и малка доза късмет - е знанието е постигнато с подслушвани разговори,възможността е създадена, а късметът просто е пазено в тайна да нужния момент...Всички от публиката да ръкопляскаме и да питаме какво става с останалите двигатели и последствията като бензинови и серни дъждове, опс забраивх и модерните днешно време алуминиево-азотни или подобни с други специални съставки дъждове...

8

Анонимен

преди 8 години

А сега Немските Учени да Започнат Пробите с Американските марки като Крайслер Опел Додже Кадилак Форд и др.Око за око зъб за зъб

7

Наблюдател

преди 8 години

"Хитрата "VW" сврака с 2-та крака..."

6

Анонимен

преди 8 години

Ако беше целенасочено Фолксваген нямаше да си признават вината в измамата и да си сринат акциите и фирмата,която е частна.

5

партиен член

преди 8 години

САЩ.Напълниха ни с имигранти, сега ще ударят и най силната икономика в Европа. Егати случайностите.

4

Анонимен

преди 8 години

Случайно дръжки. Всичко е целенасочено и платено от когото трябва. Остава въпроса как ФВ са се издънили така левашки. ФАЩ го слагат на Европа за кой ли път тази година четвъртит. Жалко, че евро-политиците са такива невероятни ***.

3

Анонимен

преди 8 години

Съвсем "случайно" тестват BMW X5, VW Jetta и VW Passat. Никакъв GM, Ford или Chrysler, които са им под носа.

2

я

преди 8 години

Журналистическото издевателство над реалността в тази статия надхвърля и Стивън Кинг по драматизъм. Учените приличат на герои, бъхтещи денонощно в непоносимите условия на трудовите лагери в Сибир.

1

ставри

преди 8 години

Платена публикация.